Jums reikės:
120 ml kreminio sūrio
4 šaukštų sviesto
3 ir ⅓ stiklinės kokosų drožlių
½ šaukštelio vanilės ekstrakto
¼ šaukštelio druskos
3 ir ¾ stiklinės cukraus
4 60% šokolado plytelių
340 g balto šokolado gabaliukų
Gaminimas:
Išplakite kreminį sūrį ir sviestą dubenėlyje elektriniu plakikliu. Plakite 5 minutes. Sumažinkite greitį ir sudėkite kokosus, vanilę, druską, plakite, kol susimaišys. Sudėkite cukraus pudrą, plakite, kol susimaišys. Perkelkite tešlą ant kepimo popieriaus, suformuokite stačiakampio formą. Laikykite šaldytuve 2 valandas.
Supjaustykite stačiakampį į 36 dalis, iš kiekvienos dalies suformuokite kamuolio formą ir suspauskite, suformuokite kiaušinius. Šaldykite iki vartojimo.
Sudėkite šokoladą į karščiui atsparų indą, ištirpinkite vonelėje, virš karšto vandens. Leiskite šokoladui šiek tiek atvėsti. Mirkykite kokosinius kiaušinius į ištirpintą šokoladą, sudėkite ant kepimo popieriaus ir leiskite atvėsti (apie 10 minučių).
Ištirpinkite baltą šokoladą, apšlakstykite juo kiaušinius. Laikykite šaldytuve apie 10 minučių.
Šaltinis: https://www.realsimple.com
Rašyti komentarą