Grilio klubo susitikimas

Rugsėjo 15 d. kviečiame Jus į nepakartojamą skonių kelionę: Grilio klubo susitikimas

Mieli Grilio Klubo Nariai, BBQ entuziastai ir maisto kultūros puoselėtojai, jau rugsėjo 15 d. kviečiame Jus į nepakartojamą skonių kelionę, kurioje degustuosime, bendrausime, dalinsimės patirtimi ir nuostabiai leisime laiką gamtoje.

Ir tai dar ne viskas! Vienam iš Jūsų, renginio dalyvių, padovanosime COBB Premier kepsninę. Laimėtoją išrinksime burtų keliu.

Renginio programa:

16.00-20.00 Grilinimas ir Degustacija

Susitikimo metu profesionalus grilio šefas ir BBQ virtuozas - Artūras, suburs visus degustuoti brandintos marmurinės jautienos, ėrienos, vištienos, kiaulienos bei kitų grilio patiekalų, kuriuos ruošime ant vieno iš lyderiaujančių prekės ženklų pasaulyje - Napoleon grilių.

Iš eksperto lūpų išgirsite, kaip paruošti bei grilinti skirtingus patiekalus, kokius prieskonius rinktis, išgirsite atsakymus į visus Jums rūpimus klausimus.

17.00 Rock n Rubs prieskonių ir THE SAUCE padažo pristatymas

Pasaulio grilio čempiono iš Vokietijos, Marco Greulich, prieskonių linijos pristatymas. Visi prieskoniai pagaminti Vokietijoje. Jų gamyboje nenaudojamas glitimas, skonio stiprikliai bei konservantai.

THE SAUCE - padažo iš Olandijos pristatymas. Atskleisime paslaptis kaip suteikti Jūsų BBQ skoniui originalumo!

Organizatorių nuotr.

18.00 The Pepper Queen - Kampoto pipirų iš Kambodžos pristatymas

Ar žinote, kuom skiriasi juodieji, baltieji bei raudonieji pipirai? Ar kada teko ragauti fermentuotų ar šviežiai sūdytų pipirų? Pats metas sužinoti ir, žinoma, paragauti! Pipirų karaliene tituolajama Rūta ne tik pristatys Jums Kampoto pipirų rūšis, papasakos kaip ir kur jie auginami, bet kartu paruošime išskirtinį ir nepakartojamą pipirų padažą steikui.

Organizatorių nuotr.

 19.00 COBB kepsninės. Populiariausi receptai ir patarimai. Nugalėtojo paskelbimas

Jei dar negirdėjai apie šią daugiafunkcę nešiojamą kepsninę - privalai išgirsti, nes jos privalumus jau išbandė net Lietuvos rinktinės krepšininkai Jonas Valančiūnas ir Rokas Jokubaitis.

Kepsime kiaulės šmotą, rūkysime žuvį, įgysime ne tik teorinių, bet ir praktinių žinių. Taip pat kviesime sudalyvauti mini konkurse ir pademonstruoti savo įgūdžius ant Cobb. Atsivežk savo griliuką ir nustebink skaniausių blynų receptu. 

Organizatorių nuotr.

19.30. Augoust ugniavietės įkūrimas ir degustacija

Naujiena iš Prancūzijos! Augoust krosnelės bei ugniavietės suteikia galimybę atrasti pasaulio virtuves bei mėgaukitis nepakartojamais kulinariniais potyriais gaminant lauke, visiškai saugiai ir bet kuriuo metų laiku. Gaminami patiekalai bus sveiki, sultingi, be perteklinių riebalų ir, žinoma, įgavę tobulai švelnaus laužo dūmo aromato.

Organizatorių nuotr.

Prisijungti prie grupės - Grilio Klubas: patarimai, receptai, idėjos 

Iki susitikimo!

Data ir Laikas: 2023 09 15

Laikas: 16.00 - 20.00

Vieta: L. ir S. Sadauskų sodyba

Adresas: Jurbarko pl. 351, Antalkių km., Vilkijos sen., Kauno r., LT 54217

Bilieto Kaina: 10 €

Įsigyk min. 50 € vertės dovanų kuponą apsipirkti GRILIAI.LT ir gauk bilietą į renginį nemokamai.

Organizatorių nuotr.

griliai.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder