Vis garsiau kalbama, jog Holivudo garsenybė ir jo žmona suka skirtingais keliais

Vis garsiau kalbama, jog Holivudo garsenybė ir jo žmona suka skirtingais keliais

Vis garsiau kalbama, jog Holivudo garsenybė Džordžas Klunis (George Clooney, 59) ir jo žmona, žymi žmogaus teisių advokatė Amal Kluni (Amal Clooney, 42) suka skirtingais keliais.

Kalbos apie jų skyrybas sklando jau keletą metų, tačiau pora jas vis paneigdavo. Nors tai, jog ne kartą lankėsi pas porų psichologą, nė nebandė neigti.

Jie nuolat dėl ko nors nesutaria, o audringiausi ginčai kyla dėl to, kur šeima turėtų gyventi - Holivude ar Londone. Daug ginčų kyla ir dėl to, kaip auklėti vaikus - 2017 metų birželį gimusius dvynukus: dukterį Elą (Ella) ir sūnų Aleksanderį (Alexander). Ir kokią mokyklą paaugę jie turėtų lankyti.

Kalbų apie skyrybas iniciatoriai tvirtina, jog kartu garsioji pora nesirodo nuo gegužės mėnesio, kai Malibu paplūdimyje kartu su sutuoktiniais, supermodeliu Sindi Krouford (Cindy Crawford) ir verslininku Rendžiu Gerberiu (Rande Gerber) šventė Dž.Klunio gimtadienį.

Nuo to laiko kartu jų niekas nėra matęs. Rugsėjo 27-ąją sukako šešeri metai nuo dienos, kai aktorius ir advokatė susituokė Venecijoje. Tačiau net artimiausi poros bičiuliai negirdėjo, kad jie būtų šią dieną kaip nors paminėję. Kalbama, kad Amal ir Dž.Klunis jau seniai miega atskiruose miegamuosiuose.

Nuolat besipykstanti pora esą jau išbandė viską - nuo psichologų terapijos iki bandomojo išsiskyrimo, tačiau niekas nepadeda. Ir, kaip teigia artimi draugai, Dž.Klunis jau ima netekti kantrybės. Bet taip buvo sakyta ir anksčiau, o pora vis dar gyvena kartu.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder