Vargas dėl maisto, arba ko nevalgo mūsų žvaigždės

Vargas dėl maisto, arba ko nevalgo mūsų žvaigždės

Ir visai ne iš mandrumo: prieš "negražu" ir "neskanu" argumentų nėra. Dėl skonio nesiginčijama. "Laisvalaikis" pasiteiravo, kokio maisto nevalgo mūsų žinomiausi scenų, televizijos eterių ir jų užkulisių žmonės. Nieko asmeniška. Tik faktai. Plius viena kita istorija, pavyzdžiui, kas turėjo nutikti Marijui Mikutavičiui, kad nuo vaikystės jis nevalgo kiaušinių ir vien dėl šios priežasties Velykos jam tampa baisiausia metų švente?

Kiaušiniais nevaišinti!

Ogi, pasirodo, kadų kadaise, paauglystėje, Marijus Mikutavičius kiaušinius valgė kaip didelis! Tėvai privirdavo kiaušinių ir palikdavo jų namie, kad iš mokyklos pareinantis Marijus rastų pietus. Pats M.Mikutavičius įtaria, kad kiaušinių buvo suvalgyta labai daug, per daug, todėl nenuostabu, kad vieną dieną jie pasidarė tiesiog šlykštūs. Ir dabar pats nekenčiamiausias maisto produktas garsiam dainininkui - kiaušiniai visais savo pavidalais, o pats baisiausias derinys - kiaušiniai su majonezu. Antipatiją kiaušiniams M.Miktutavičius bando paaiškinti net operuodamas moksliniais faktais, neva kiaušinis - jau vien savo kilme labai nešvarus daiktas. Švarus ar ne, o lietuviškos Velykos nuo jų neatsiejamos, todėl velykinės užstalės Marijui - baisi bėda. Vaišinkit kuo norit, tik ne... kiaušiniais. Ant kitos lėkštutės pusės galima būtų dėti mėsą, be kurios dainininkas negali išbūti nė dienos. Tik ir vėl bėda per... Kalėdas, kai reikia visą dieną kankintis, kad vakare, tai yra po dvyliktos, galėtum pavalgyti kaip žmogus. Grynas vargas su tom lietuviškom šventėm...

Slidus reikalas

Modelių agentūros "RUTA model management" vadovė Rūta Bartašiūtė susilaikytų nebent nuo austrių. Jai kompaniją palaikytų ir televizijos bei radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis ir juo labiau jų abiejų bendras pažįstamas Saulėns. Slidžiu reikalu austres vadinantis M.Stasiulis, kaip ir R.Bartašiūtė, šias jūrų blogybes šveitė su pasigardžiavimu, iki viena pasitaikė nebe pirmo šviežumo. Viena vienintelė nešviežia austrė gali atgrasyti nuo jos gentainių įspūdingai ir ilgam, tad, jas mėgstantieji, įtartinų verčiau nerykite.

Darželio kančios

Šiuo metu prie televizijos projektų dirbanti dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta nuo mažens nekenčia saldžios sriubos: "Fui! Nesuprantu, kaip tokį marmalą galima imti į burną..." Saldžios sriubos skonį Atlanta prisimena iš vaikystės, kai šį patiekalą būdavo verčiama valgyti darželyje. Nuo mažens dainininkė aplinkinius stebino potraukiu pomidorams - gerdavo pomidorų sultis, o tai vaikams ne itin būdinga. "Pomidorinė esu ir aš, ir mano mama, ir net mano dukra Saulė. Matyt, tai paveldima mūsų šeimoje", - juokėsi Atlanta.

Gurmanės etiketė negundo

Tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė nevalgo kepenėlių. Jokių: anei keptų, troškintų ar kaip kitaip paruoštų jautienos ar kiaulienos kepenų, anei švelnučio tebūnie net ir pačių ančių kepenėlių pašteto. Šį "baisų" valgį Gabrielė mielai mainytų į mocarelos sūrio salotas su pomidorais ir šviežiais bazilikų lapeliais. Suprantama: ir sveika, ir į kūną neina.

Keptų kepenėlių nevalgo ir Evelina Anusauskaitė, nors kiek subtilenis jų pavidalas - paštetas - dainininkei patinka.

Parengta pagal dienraščio "Respublika" priedą "Laisvalaikis"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder