Užsienio garsenybės vestuvėms renkasi Italiją ir Prancūziją

Užsienio garsenybės vestuvėms renkasi Italiją ir Prancūziją

Užsienio pramogų pasaulio garsenybės vis dažniau savo vestuvėms renkasi Italiją ir Prancūziją.

Štai 2006-aisiais XV amžiaus pilyje Italijoje amžiną meilę vienas kitam prisiekė Tomas Kruzas (Tom Cruise) ir Keit Holms (Katie Holmes). Tiesa, ši pora jau pasuko skirtingais keliais. Taip pat Italijoje aukso žiedus sumainė Džastinas Timberleikas (Justin Timberlake) ir Džesika Byl (Jessica Biel). "Mums patinka valgyti", - taip jie savo apsisprendimą pagrindė žurnalui "Hello".

Kim Kardašian (Kim Kardashian) ir Keinis Vestas (Kanye West) savo vestuvių vieta pasirinko ir Italiją, ir Prancūziją. Prieš jungtuvių ceremoniją Florencijoje jie pompastiškai šventė Versalyje.

Prancūzijoje slapta susituokė ir kino žvaigždės Andželina Džoli (Angelina Jolie) ir Bredas Pitas (Brad Pitt). Jie šią savaitę vestuves atšoko nuošaliame savo dvare Provanse.

Tačiau ir "paprastiem" žmonėms patrauklios šios šalys. Vienas tyrimas parodė, kad 2012-aisiais į Italiją susituokti atvyko 230 000 užsieniečių. Su savimi jie atsivežė per 1,2 mln. svečių. Vedybų sritis yra vienas iš nedaugelio turizmo sektorių Italijoje, kuris auga.

Kodėl jaunavedžiai renkasi Italiją? Nes Italija "tokia romantiška ir graži", sakė 12 proc. apklausos dalyvių. 16,3 proc. teigė šią šalį pasirinkę dėl jos kultūros ir istorijos.

Prisiminimai apie nuostabią šventę yra daug svarbiau nei iki gyvenimo pabaigos trunkanti santuoka, nustatė tyrimo autoriai. Taigi Italija ir Prancūzija tam tinka idealiai.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder