Tarasovų laimingos šeimos receptas

Tarasovų laimingos šeimos receptas

Dainininkas Vilius Tarasovas sako, kad norint būti laiminga šeima, reikia tiesiog kalbėtis – išsiaiškinti tai, kas kam ant širdies guli ir niekuomet nepalikti neatsakytų klausimų.

„Tik kalbėtis, nelaikyti savyje – tai mūsų receptas. Niekada nenueiname miegoti susibarę. Išsiaiškiname iki smulkmenų ir nueiname apsikabinę miegoti“, - Šeimų šventėje šeštadienį kalbėjo dainininkas.

„Paskutinis žodis vis tiek dažniausiai Viliaus būna. Vyriškas racionalus protas dažniausiai nugali“, - atitaria jam žmona Violeta Tarasovienė.

„Mano kalba – argumentų. Jei nėra argumentuota, bandau logiškai išaiškinti. Jausmai jausmais, bet yra juoda, o ne balta“, - kalbėjo V. Tarasovas.

Dainininkui šeima reiškia tvirtovę: pasak jo, vaikus jis mokina „nenešti skalbinių iš namų“, viską spręsti šeimoje – toje tvirtovėje nuo likusio pasaulio.

„Šeima yra labai gilus žodis, kuriame yra viskas – tai meilė, gerovė, supratimas, bendras žmonių reikalas, kaip jie ją puoselėja. Labai daug į tą žodį galima sudėti“, - dėliojo dainininkė.

Šeimos darną, anot V. Tarasovo, daugiausiai lemia auklėjimas: „Jei gražiai augai, stengsies, kad ir tavo šeima augtų gražiai, su tom pačiom vertybėm, be nukrypimų ir naujų vėjų“, - kalbėjo atlikėjas.

Parengė Ieva Kazlauskaitė


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder