Stiuardese Dubajuje dirbusi lietuvė atskleidė negražią šios profesijos pusę

Stiuardese Dubajuje dirbusi lietuvė atskleidė negražią šios profesijos pusę

Dubajuje gyvenanti Brigita Jagelavičiūtė prieš kelerius metus išgarsėjo dėl savo stiuardesės profesijos. Moteris socialiniuose tinkluose dalijosi stiuardesės kasdienybės akimirkomis ir taip sulaukė daug sekėjų.

Tačiau šįkart B. Jagelavičiūtė internautų dėmesį patraukė paskelbusi, kad išeina iš darbo.

Apie drastišką sprendimą moteris paskelbė vaizdo įrašų platformoje „YouTube“, kur su savo sekėjais pasidalijo istorija apie ne tokią patrauklią šio darbo pusę.

Brigita vaizdo įraše pasakoja, jog šis darbas yra labai nelankstus. Darbuotojai labai sunkiai gali gauti atostogų netgi tokioms progoms kaip vestuvės. Moteris pasakojo, kad per 3 darbo stiuardese metus buvo sudėtinga gauti atostogų.

„Kad ir kaip man nepatinka sakyti blogus dalykus apie šį darbą, turiu būti atvira, lankstumas nėra įmanomas dirbant stiuardese“, – dalijosi lietuvė.

„Man neteko to patirti, tačiau girdėjau istorijų, kad žmonės planavo vestuves, tačiau negalėjo trumpam išeiti iš darbo“, – pasakojimą tęsė ji.

B. Jagelavičiūtės vaizdo įrašas „YouTube“ jau turi beveik 82 tūkst. peržiūrų. Komentaruose žmonės dalijosi savo patirtimi ir daugelis pritarė jai dėl darbo nelankstumo.

„Aš manau, kad svarbiausia yra galvoti, ko tikrai nori iš šio darbo – pinigų? Nori keliauti po visą pasaulį ir grįžti namo po kelerių metų?“ – vaizdo įraše sako Brigita.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder