Šorena pasekė vyro pėdomis ir išbandė aktorės duoną

Šorena pasekė vyro pėdomis ir išbandė aktorės duoną

Dainininkė Šorena Džaniašvili (26) šią žiemą pasirodys didžiuosiuose Lietuvos kino ekranuose. Talentinga atlikėja šiuo metu filmuojasi naujoje lietuviškoje komedijoje "Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius". Jo premjera numatoma kitų metų vasario 6 d.

Prieš porą metų sūnaus su aktoriumi Audriumi Bružu (34) susilaukusi Šorena filme vaidina vieno iš filmo veikėjų seserį. Ji pasirodys vestuvių puotos scenoje, pasipuošusi tautiniu gruzinišku kostiumu. Ar filme "Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius" žiūrovai išvys dainuojančią Šoreną, režisieriai kol kas neišduoda.

"Mūsų filmas yra lietuviška nuotykių komedija su gruzinišku prieskoniu. Kadangi Šorena yra garsiausia gruzinė Lietuvoje, nepakviesti jos vaidinti tiesiog neįmanoma", - sakė vienas iš filmo režisierių Simonas Aškelavičius. "Be to, ji viena gražiausių moterų ir turi nuostabų balsą", - priduria Ričardas Marcinkus, kitas filmo režisierius ir prodiuseris.

Nuotykių komedija pasakos apie du draugus - Saulių ir Paulių, kurie gyvena mažame miestelyje. Jų dienos panašios viena į kitą - dirbdami smulkius darbus jie užmušinėja nuobodulį. Tačiau kartą jie įsivelia į tokį nuotykį, po kurio jų gyvenimai jau negali likti tokie patys. Pagrindiniai vaidmenys patikėti aktoriams Giedriui Savickui ir Mariui Repšiui. Pirmą kartą jie susitiks viename filme.

Be jų, komedijoje pasirodys aktorė Eglė Gabrėnaitė, Rita Žliobaitė, Evaldas Jaras, Rolandas Dovydaitis, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Bernadeta Lukošiūtė ir Leonardas Pobedonoscevas.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder