Skaiva Jasevičiūtė: pabėgusi nuotaka ir kiti vestuvių kuriozai

Skaiva Jasevičiūtė: pabėgusi nuotaka ir kiti vestuvių kuriozai

Kitą savaitę eisiu į trečias savo gyvenime vestuves (vienos iš jų buvo mano pačios). Ir labai tuo džiaugiuosi, nes mano aplinkoje besituokiančių žmonių – labai nedaug. Dar tuo pačiu džiaugiuosi, kad skirtingai nei kai kuriems mano bičiuliams, man netenka eiti į ketverias vestuves per vasarą, nes matau, kiek daug pinigų tai kainuoja...

Bet šį kartą pakalbėsiu ne apie pinigus. Nors žmonės, imantys vestuvėms paskolas, mane stebina iki šiol, bet nesu linkusi lįsti į svetimas kišenes. Šį kartą noriu pakalbėti apie vestuves, kuriose viskas nepraeina taip sklandžiai, kaip visi tikėjosi. Nors mano asmeninė patirtis vestuvėse labai menka, savo laiku nemažai esu jų pravedusi kaip vedėja, o ir kolegos bei draugai pripasakoja visokių kuriozų.

Tikriausiai viena didžiausių nepavykusių vestuvių priežasčių yra alkoholis. Visada atsiranda svečias, kuris nepamatavęs savo galimybių arba lūžta veidu į patiekalą, arba kelia sumaištį ką nors kam nors įrodinėdamas. Tai visa laimė, jei tai būna svečias. Vienas vestuvių muzikantas pasakojo istoriją apie tai, kaip gerokai padauginęs jaunikis šokio su nuotaka metu įstūmė ją į didelį vestuvinį tortą ir pasakęs „Nenorėjau tavęs vesti“ ramiai nuėjo miegoti. Vakarėlis baigėsi jaunosios ašaromis ir vos ne dviejų giminių muštynėmis. Yra tekę girdėti ir apie vestuves, kuriose jaunoji taip ir nepasirodė vakarinėje programoje, nes nuo jaudulio ir šampano taip pakirto kojas, kad vienintelė išeitis buvo švęsti apsikabinus baltą ir gražų, ne jaunikį, o unitazą.

Dar būna, kad vestuves labai puikiai pagadina mylimi jaunųjų tėveliai. Vienoje mano girdėtoje istorijoje jaunojo mama atėjo į vestuves pasipuošusi tikrų tikriausia jaunosios suknele su nuometu ir atitinkamai elgėsi taip, lyg šventėje svarbiausia būtų ji. Tačiau čia dar smulkmena, vienos mano pažįstamos vyro mama į jų santuokos šventę atkeliavo juodu rūbu ir demonstratyviai visą vakarą raudojo – suprask, kokia netektis ištiko jų šeimą, kad mylimas sūnus atiteko tokiai žiežulai. O kur dar širdies lašai ir alpimai šventės metu. Po tokių mamyčių pagėrę ir atsipalaidavę tėtukai veblenantys „ne tokio vyro aš savo dukrai linkėjau“ tėra tik gėlytės...

Mūsų radijo laidos „Dvi pusės“ klausytojai yra taip pat pripasakoję visokiausių kuriozinių vestuvių istorijų. Nuo į vestuvių balių paleistos kiaulės, kuri apdergė nuotakos suknelę, iki geriausių jaunosios pamergių, kurios taip pat sublogavusios sugebėjo pataikyti būtent ant nuotakos suknelės. Dar buvo istorijų apie per vestuves pabėgusias nuotakas. Galvojote, taip būna tik filmuose? O ne, žinau bent tris atvejus Lietuvoje, kai visų svečių akivaizdoje nuotaka pasakė „NE“ ir vestuvės iš didelės šventės virto dideliu farsu, kurio metu vieni svečiai reikalavo gražinti ne tik dovanas, bet ir aprangai išleistus pinigus. Dar viena mūsų klausytoja pasakojo, kad po jos bičiulių vestuvių pirmos nakties, kitą rytą atsikėlę ir pas svečius nusileidę jaunieji pareiškė, kad skiriasi, nes labai nesutapo jų charakteriai.

Tačiau pirmoje vietoje visgi aš dėčiau istoriją, kurią man papasakojo kolega vestuvių vedėjas. Vyko nuostabi šventė, visi buvo laimingi, smagiai linksminosi. Po trumpos pertraukos vedėjas vėl bandė visus iš pakampių suburti jaunųjų šokiui, kai paaiškėjo, kad nuotaka dingo. Jaunikis ir visa vestuvių svita puolė jos ieškoti po nemažą sodybą, kuri buvo išnuomota šventei. Rado. Svečių kambary. Labai dviprasmiškoje padėtyje su jaunikio broliu. Tokioje dviprasmiškoje, kad vestuvės baigėsi skyrybomis būtent tame kambarėlyje. Na jūs man pasakykit? Kas turi dėtis jaunosios galvoje, kad ji užsiimtų seksu su kitu per savo vestuves?

Kodėl aš visa tai jums pasakoju? Todėl, kad dabar vestuvių sezonas ir jei jūs – būdama nuotaka nervinatės dėl ne tokios spalvos gėlių arba ne taip dailiai pagrojusių muzikantų – prisiminkite, jūsų vestuvės yra beveik tobulos, nes būna daug daug blogiau. Mėgaukitės savo švente ir tausokite savo nervus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder