Sasha Song prisijaukino tigriukus

Sasha Song prisijaukino tigriukus

Lietuviškos muzikos padangėje puikiai žinomas lyriškasis dainininkas Sasha Song - Dima Šavrovas (31) sumanė griauti stereotipą, kad atostogauti ir patirti naujų įspūdžių galima tik užsienyje. Dainininkas įsitikinęs, kad reikia mylėti Lietuvą ir nepatingėti ją pažinti. O jei dar turi galimybę pabendrauti su tigru, tai kam bereikia tų tolimų kraštų.

Po darbingo savaitgalio pajūryje atlikėjas įrodė, kad pailsėti ir patirti gerų emocijų galima ir gimtinėje. Kartu su savo naująja komanda - vadybininke Jorūne Stoniene ir jos dukra Ema Marija - aplankė Klaipėdos zoologijos parką ir pasinaudojo šiuo metu teikiama galimybe nusifotografuoti ir smagiai praleisti laiką su neseniai gimusiais tigriukais Čiangu ir Neilu. „Žaidžiant ir laikant juos ant rankų apėmė tikras adrenalinas, ne kiekvieną dieną galime laikyti plėšrūną savo glėbyje ir myluoti jį kaip mieliausią katiną. Puikiai suprantame, kad tokia galimybė gali pasitaikyti tik kartą gyvenime“, - džiaugėsi dainininkas. Atlikėjas tikina, kad Lietuvoje visuomet galima rasti, ką pamatyti, aplankyti ir dėl ko nustebti: „Nepamirškime savo šalies grožio - ji tikrai nuostabi!“

Po trumpo, bet smagaus poilsio atlikėjas grįžta prie įtempto darbinio ritmo. Jau netrukus pasirodys pirmasis Sasha Song muzikinis vaizdo klipas jo naujam hitui „Tu mano mintyse“, kuris jau spėjo sudrebinti ne vieną naktinį klubą ir yra radijo stočių topų viršūnėse.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder