Santuoka išaugo iš tarnybinio romano

Santuoka išaugo iš tarnybinio romano

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijoje ne tik planuojama bei kuriama uostamiesčio ateitis, sprendžiamos kasdienės gyventojų problemos, bet ir kuriasi šeimos.

Viena iš Savivaldybėje susipažinusių porų Teisės skyriaus vedėjas Andrius Kačalinas ir buvusi jo pavaldinė, vėliau Tarptautinių ryšių, verslo plėtros ir turizmo skyriaus vedėja, o dabar Klaipėdos apylinkės teismo teisėjo padėjėja Eglė Deltuvaitė kitą savaitę Santuokų rūmuose prisieks amžiną meilę.

"Mūsų meilės istoriją išties galima vadinti tarnybiniu romanu, ir nors nuo praeitų metų pabaigos su Egle dirbame skirtingose institucijose, susipažinome pradėję kartu dirbti Savivaldybėje", - pasakojo A. Kačalinas.

Tuomet, kai E. Deltuvaitė pradėjo dirbti Savivaldybės Teisės skyriuje, A. Kačalinas jam vadovavo.

"Buvome kolegos, kartu dirbome, neretai ir susipykdavome, apie romantiškus jausmus tuomet lyg ir nebuvo kada galvoti. Tik tuomet, kai Eglė pradėjo vadovauti Tarptautinių santykių, verslo plėtros ir turizmo skyriui, mūsų santykiai pasikeitė, kolegiška draugystė peraugo į kitą artimesnio bendravimo etapą.

Abu būdami teisininkai supratome, kad dirbant toje pačioje institucijoje teks susidurti su viešų ir privačių interesų derinimo iššūkiu, tačiau mes - ne pirma pora Savivaldybėje. Šis klausimas išsisprendė, kai praeitų metų pabaigoje Eglę nusprendė dirbti pagal savo išsilavinimą ir siekti teisininkės karjeros, nagrinėdama baudžiamąsias bylas Klaipėdos miesto apylinkės teisme", - pasakojo pašnekovas.

32 metų Andriaus ir penkeriais metais už jį jaunesnės Eglės kelias į santuoką buvo gana greitas.

"Esame suaugę, sąmoningi žmonės, pasiryžę keliauti per gyvenimą kartu, tad santuokos neatidėliojome. Abu esame tikintys, tačiau ne itin religingi, laikome save labiau pasaulietiškais, tad santuoką nusprendėme registruoti ne bažnyčioje",- atviravo pašnekovas.

Pora svarstė galimybes susituokti ne tradicinėje erdvėje - restauruotame Dramos teatre arba pavasarėjančioje gamtoje, tačiau susidūrė su netikėtu formalumu, jog pasirinktoje vietoje santuokos ceremonija Klaipėdos mieste negalima šeštadienį.

"Kitą dieną būtų sunkiau pasikviesti gimines ir mums patiems - darbas. Todėl santuoką registruosime Santuokų rūmuose", - paaiškino A. Kačalinas.

Jaunieji nekels didelės puotos, nes jau kitą dieną iškeliaus į povestuvinę kelionę, į Balio salą. Andrius prisipažino, jog tiek jam, tiek Eglei tai bus pirma tolima kelionė, iki šiol pora keliavo tik po Europą. Po romantiškiausių atostogų sutuoktiniai į darbus grįš balandžio 11 d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder