Ryškios moterys vyrų šešėlyje

Ryškios moterys vyrų šešėlyje

Gražios, talentingos, atkaklios, bet pirmiausiai - atsidavusios šeimai. Tokios yra daugelio pasaulio garsenybių žmonos. Ar jos vyro šešėlyje, ar jo užuovėjoje - žino tik jos pačios...

Kamila Alves

Ji atvyko iš Brazilijos į Los Andželą aplankyti tetos - tada jai buvo vos penkiolika metų - ir liko gyventi JAV. Ketverius metus dirbo namų valytoja ir padavėja, išmoko anglų kalbą ir nusprendė pabandyti modelio karjerą. 19 metų brazilė Kamila Alves (Camila Alves) atvyko į Niujorką, o po penkerių metų likimas ją suvedė su vienu patraukliausių vyrų kino pasaulyje Metju Makonahiu (Matthew McConaughey). Ekscentriškasis aktorius, jau išbandęs laimę su tokiomis moterimis kaip Penelopė Kruz, Ešli Džad (Ashley Judd), Sandra Bulok (Sandra Bullock), neskubėjo jos vesti. Kamila ištekėjo tik 2012 m., po aštuonerių pažinties metų su Metjumi, tada, kai jau turėjo su juo dukrą ir sūnų. "Man šeima - ne tik santuokos liudijimas. Man svarbu, kad visada būtume kartu. Jokių atskirų kelionių, jokių mano filmavimųsi be jos, jos - be manęs. Vaikai kartais būna su mumis, kartais be mūsų, bet mes - visada kartu", - sako griežtas vyras M. Makonahis. Pasak Kamilos, po trijų gimdymų jos figūra taip pasikeitė, kad ji nebeturi iliuzijų dirbti modeliu, tačiau vis tiek rankų nenuleido: ji vysto savo mados liniją "Muxo".

Dženifer Mejer

Dženifer Mejer (Jennifer Meyer) yra brangenybių dizainerė ir studijos "Universal" boso Ronaldo Mejerio dukra, o jos vyras "Didžiojio Getsbio" žvaigždė Tobis Magvairas (Tobey Maguire) iki pasiūlymo vaidinti Bezo Lurmano vaidmenį net nebuvo skaitęs amerikiečių klasiko Frensio Skoto Ficdžeraldo (Francis Scott Fitzgerald) kūrinių. Jis metė mokyklą devintoje klasėje. "Kai gyveni skurde, visas jėgas skiri tam, kad pavalgytum ir sumokėtum už butą", - sakė sėkmingai vedęs aktorius. Jo žmona Dženifer brangenybes modeliuoja nuo 6 metų - to ją išmokė močiutė. Vėliau ji dirbo įvairiuose mados namuose (pvz. "Giorgio Armani", "Ralph Lauen") bei žurnalo "Glamour" redaktore.

JUVELYRĖ. Aktoriaus Tobio Magvairo žmona Dženifer Mejer yra brangenybių dizainerė ir studijos "Universal" boso Ronaldo Mejerio dukra. "Scanpix" nuotr.

Pora draugavo 4 metus, tačiau pirmiausiai susilaukė dukters (2006 m.) ir tik po to susituokė (2007 m.). Praėjus dar dvejiems metams po vedybų, jiems gimė sūnus.

"Man jaukiausia su šeima, žmona ir vaikais, - tikina kino žvaigždė. - Nemėgstu parodomojo blizgesio ir nesu nutrūktgalvis." Galima tik įsivaizduoti, kaip tuo patenkintas uošvis.

Livija Džudžoli

Dabar ji žinoma tik kaip Kolino Ferto (Colin Firth) žmona, nors iki vedybų su juo 1995 m. buvo režisierė, prodiuserė ir kūrė dokumentinius filmus. Šiandien Livija augina du jųdviejų sūnus, 14 metų Luką bei 12 m. Mateo, ir nieko daugiau netrokšta.

REŽISIERĖ. Aktorius Kolinas Fertas su žmona Livija Džudžoli, kuri dėl šeimos atsisakė režisierės karjeros. "Scanpix" nuotr.

Britų džentelmeno K. Ferto, kuris už Jurgio VI vaidmenį filme "Karaliaus kalba" gavo "Oskarą", asmeninis gyvenimas - itin tylus ir kuklus, nors pavyko tik po trečiojo bandymo. Pirmoji santuoka su aktore Meg Tili (Meg Tilly) baigėsi skyrybomis - jos neišgelbėjo net gimęs sūnus. Po to K. Fertas kurį laiką susitikinėjo su aktore Dženifer Eli (Jennifer Ehle), tačiau kai horizonte pasirodė italė Livija Džudžoli (Livia Giuggioli), jis tapo idealiu šeimos vyru. Dėl žmonos K. Fertas netgi išmoko itališkai. Aktorius nepailsta kartojęs: "Tai, kad mano žmona tokia graži, labai palengvina gyvenimą. Man ji gražiausia moteris pasaulyje."

Džada Pinket

MUZIKANTĖ, rašytoja, verslininkė ir t. t. Džada Pinket publikai geriausiai pažįstama kaip aktoriaus Vilo Smito žmona. Viduryje - jų sūnus Džadenas (Jaden). "Scanpix" nuotr.

Aktorė, atlikėja, dainų autorė, rašytoja, verslininkė, filantropė Džada Pinket Smit (Jada Pinkett Smith) jau 18 metų yra aktoriaus ir reperio Vilo Smito (Will Smith) žmona. Per tą laiką ji pagimdė jam dvi atžalas (bet augina tris, nes vienas sūnus - iš buvusios Vilo santuokos), sukūrė mados liniją "Maja", metalo grupę "Wicked Wisdom" (buvo jos vokalistė), gastroliavo ir išleido albumus, parašė knygą vaikams "Mergaitės, laikykit šį pasaulį" ("Girls Hold Up This World"), nusifilmavo daugybėje filmų ir serialų bei užsiėmė labdara... Džada, turinti indėnų, kreolų, portugalų ir žydų kraujo, iki šiol nerimsta: ji dainuoja, vaidina ir nevengia viešumos, tačiau publikai vis tiek yra pažįstama kaip Vilo Smito žmona.

Hilarija Tomas

JOGOS instruktorė Hilarija Tomas, per pamokas sužavėjusi aktorių Aleką Boldviną ir už jo ištekėjusi, dabar laukiasi jau antros atžalos. "Scanpix" nuotr.

Jogos instruktorė ispanė Hilarija Tomas (Hilaria Thomas) ištekėjo už aktoriaus Aleko Boldvino (Alec Baldwin) 2012 m., kai jam buvo 54, o jai - 28 metai. Kadaise ji mokėsi baleto, flamenko ir gimnastikos, šoko sportinius šokius. Baigė Niujorko universitetą, kuriame studijavo meno istoriją ir šokio meną. Hiralija yra studijos "Yoga Vida studio" Niujorke bendraturtė. Čia, užsirašęs į pamokas, prieš instruktorės žavesį ir neatsilaikė garsusis A. Boldvinas. Dabar moteris dalyvauja vyro reklamos kampanijose, palaiko jam draugiją ant raudonojo kilimo ir pan. Šiuo metu pora laukiasi antros atžalos.

Džena Duvan

ŠOKĖJA. Aktoriaus Čeningo Teitumo žmona šokėja ir aktorė Džena Duvan. "Scanpix" nuotr.

JAV aktorė ir šokėja Džena Li Duvan-Teitum (Jenna Lee Dewan-Tatum) dar būdama 16 metų buvo pastebėta Los Andželo talentų medžiotojų. Nuo to laiko ji dirbo šokėja garsių atlikėjų grupėse, įskaitant Džanet Džekson (Janet Jackson), Selin Dion (Celin Dion) "'N Sync", Toni Brekston (Toni Braxton), Pink, Rikį Martiną (Ricky Martin) etc. Nuo 2002 m. filmavosi kine ir TV serialuose. 2006 m. kino juostos "Šokis hiphopo ritmu" filmavimo aikštelėje susitiko su aktoriumi Čeningu Metjumi Teitumu (Channing Matthew Tatum) ir 2009 m. už jo ištekėjo. Paskutinis jos darbas - serialas "Raganos iš Ist Endo". Kai 2013 m. pabaigoje Dženai gimė dukra, ji dingo iš ekranų.

Melani Grifit

AKTORĖ Melani Grifit po 18 santuokos su Antonijumi Banderasu metų pernai padavė skyrybų prašymą ir ištrynė jo vardo tatuiruotę ant rankos. "Scanpix" nuotr.

Kai Melani Grifit (Melanie Griffith) filmavimo aikštelėje susipažino su ispanų kino žvaigžde Antonijumi Banderasu, ji jau buvo žinoma aktorė, nominuota "Oskarui" už vaidmenį filme "Dalykiška moteris", ištekėjusi ir išsiskyrusi keturis kartus (dukart - su tuo pačiu vyru) bei susilaukusi trijų vaikų. Pernai gegužę, po 18 santuokos su Antonijumi metų, ji padavė skyrybų prašymą ir ištrynė jo vardo tatuiruotę ant rankos. Šiaip ar taip, iki šiol jos vardas labiau siejamas ne su kinu, o su garsiąja santuoka.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder