Ramūno Vyšniausko šeimoje - pagausėjimas

Ramūno Vyšniausko šeimoje - pagausėjimas

Keturių olimpinių žaidynių dalyvis ir Europos sunkiosios atletikos prizininkas Ramūnas Vyšniauskas sūpuoja dukterį - gegužės 26-ąją jo žmona Inesė pagimdė mergaitę. Naujagimė, kurią sutuoktiniai pavadino Ramunės vardu, gimė beveik 4 kg ir 56 cm ūgio.

"Esu labai laimingas. Kažkada, kai intensyviai sportavau, maniau, kad pats saldžiausias yra sportinių pergalių džiaugsmas, tačiau dabar suprantu, kad nėra nieko džiugiau už vaikus. Neapsakomas jausmas, kai pasaulį išvysta tavo naujagimis. Neveltui sakoma, kad vaikai - gyvenimo gėlės. Pamatęs mergaitę, net apsipyliau ašaromis. Tiesiog užplūdo džiaugsmo emocijos", - "Vakarų ekspresui" sakė R. Vyšniauskas.

Anot jo, vardas naujagimei parinktas neatsitiktinai.

"Su žmona mąstėme vardą ir galiausiai priėjome išvados, kad reikia pavadinti tėvo garbei. Abu draugiškai sutarėme. Gražiai skamba, argi ne?" - šypsodamasis klausė sunkiaatletis.

Jis džiaugėsi, kad gimdymas puikiai pavyko ir mama bei dukrelė jaučiasi puikiai.

"Buvome išsigandę, kad gali ištikti priešlaikinis gimdymas, tačiau žmona puikiai atsilaikė. Esu neapsakomai laimingas. Štai žmonai dabar perku ramunių puokštę, išpuošiu jomis namą, gal net lauke pasodinsiu. Noriu džiaugsmingai sutikti ją namuose. Važiuosiu parsivežti iš ligoninės", - pasakojo sportininkas.

Tai antrasis R. Vyšniausko vaikas. Sunkiaatletis su žmona jau augina 2011 metų vasarį gimusį sūnų Ąžuolą.

"Ąžuoliukui jau 3,5 metukų. Kai žmona dar laukėsi, Ąžuoliukas glostė jai pilvą ir mes aiškinome, kad jis turės mažą lėlytę. Jis labai laukė tos akimirkos. Kai pamatė sesutę, iškėlė į viršų rankas ir tarė: "Jė!". Tai džiugios gyvenimo akimirkos", - švytėdamas iš džiaugsmo pasakojo R. Vyšniauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder