Patvirtinta, kad Miko Džiagerio partnerė nusižudė

Patvirtinta, kad Miko Džiagerio partnerė nusižudė

Oficialiai patvirtinta, kad Miko Džiagerio (Mick Jagger) partnerė Loren Skot (L'Wren Scott) nusižudė. 49 metų moteris pasikorė, Niujorke pranešė teismo medicinos institutas, kuriuo remiasi agentūra AFP.

Dėl M. Džiagerio mylimosios mirties "Rolling Stones" atšaukė savo turnė po Australiją ir Naująją Zelandiją.

L. Skot nuo 2001 metų buvo garsiojo rokerio gyvenimo draugė.

Grupė antradienį savo svetainėje rašė, kad yra "labai nuliūdusi". Ji atsiprašė savo gerbėjų ir paprašė supratimo dėl atšauktų koncertų.

"Rolling Stones" pirmadienį atvyko į Pertą Australijoje. Grupės koncertinis turnė turėjo tęstis iki balandžio 5-osios. "Aš jos niekada nepamiršiu", - rašė M. Džiageris. Jis teigė vis dar negalįs suprasti, kaip "mano mylimoji ir geriausia draugė gyvenime galėjo taip tragiškai pasitraukti".

49 metų buvusi manekenė pirmadienį rasta negyva savo namuose Niujorke. Tyrėjų duomenimis, atsisveikinimo laiško nerasta.

Iš Jutos valstijos kilusi L. Skot pradžioje dirbo manekene, o vėliau tapo dizainere. Jos kurtus rūbus vilkėjo Madona (Madonna), Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Andželina Džoli (Angelina Jolie), Nikolė Kidman (Nicole Kidman) ir Mišelė Obama (Michelle Obama). L. Skot prekės ženklo drabužiai buvo pardavinėjami prabangiose parduotuvės visame pasaulyje. Nepaisant to, jos mados namai skendėjo skolose.

L. Skot buvo laikoma stabilumo inkaru audringame M. Džiagerio gyvenime. Rokeriui keturios moterys pagimdė septynis vaikus. Jis taip pat žinomas galybe meilės aferų su modeliais, dainininkėms ir aktorėms.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder