Paskutiniai Styvo Džobso žodžiai

Paskutiniai Styvo Džobso žodžiai

Styvas Džobsas – mūsų laikų kultinė asmenybė. Nepaisant to, kad “Apple” užėmė lyderio pozicijas pasaulyje, jis liko paprastu, gana asketišku žmogumi. Prieš mirtį jis padarė pranešimą iš ligoninės palatos. Tai žodžiai iš pačių sielos gelmių:

„Aš pasiekiau sėkmės viršūnę verslo pasaulyje. Daugelis mano, kad mano gyvenimas – sėkmės įsikūnijimas.

Bet pripažįstu, be darbo aš turiu nedaug gyvenimo džiaugsmų. Sukauptas turtas – tiesiog gyvenimo faktas, prie kurio aš tiesiog pripratau.

Šiuo metu, guliu ligoninės lovoje ir prisimenu visą savo gyvenimą. Dabar suprantu, kad mirties akivaizdoje turtas ir šlovė, kuria aš taip didžiavausi, prarado savo reikšmę.

Kai žiūrite tamsoje į šviesą iš gyvybės palaikymo aparato, ir girdite išskirtinį mechaninį garsą, jaučiate besiartinančią mirtį ir Dievo kvėpavimą. Dabar, kai mes turime pakankamai pinigų, atėjo laikas galvoti apie visiškai kitus klausimus gyvenime, nesusijusius su turtu…

Gyvenime yra kur kas svarbesnių dalykų. Galbūt vieniems tai yra santykiai, kitiems – menas ar vaikiškos svajonės…

Pastovios lenktynės dėl didesnio pelno paverčia žmogų į marionete. Taip atsitiko ir man. Dievas apdovanojo mus pojūčiais, kad parodytume savo meilę artimiesiems.

Turtai, kuriuos aš sukūriau, liks čia, nepaimsiu jų su savimi. Viskas, ką aš pasiėmiau su savimi, – tai tik prisiminimai apie meilę. Štai kur realus turtas, kuris seka paskui tave, lydi, suteikia jėgų eiti toliau.

Meilė įveikia didelius atstumus. Gyvenimas neturi ribų. Pasiekite aukštį, kurį norite pasiekti. Eikite ten, kur šaukia širdis. Viskas – jūsų rankose.

Su pinigais galite samdyti žmonės, kurie rūpinsis jumis, namais, verslais. Bet niekam neperduosite savo ligų.

Materialius dalykus, kurių mums trūksta, galima rasti, nusipirkti. Tačiau yra vienas dalykas, kurio niekada nerasite, jei pamesite. Tai gyvenimo.

Nesvarbu, kiek jums metų, ir ką jūs pasiekėte. Mes visi sulauksime dienos, kai langinės užsivers…

Jūsų lobis – tai meilė šeimai, artimiesiems, draugams … Saugokite save. Rūpinkitės kitais".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder