Likimas Tėvą ir sūnų suvedė prie viryklės

Likimas Tėvą ir sūnų suvedė prie viryklės

Sakoma, kad geras tas mokytojas, kurio mokiniai pasiekia geresnių rezultatų už jį patį. Būtent tai BTV kulinarinėje laidoje „Šefas rekomenduoja“ ir bando įrodyti du virtuvės virtuozai - tėvas ir sūnus - žinomas kulinaras Robertas Ščesnavičius ir jos sūnus Tomas.

Ilgus metus televizijos eteryje kulinarines laidas kuriantis R.Ščesnavičius prisipažįsta - jis niekada nesitikėjo, kad sūnus paseks jo ir žmonos, taip pat kulinarės, pėdomis. „Jei atvirai, bandėme tam sukliudyti, tačiau, atrodo, jo troškimas buvo stipresnis už visas šios srities problemas, kurias jis matė nuo vaikystės. Šiandien galiu pasakyti, kad sūnus gali mane pavaduoti net ir labai atsakingame priėmime. Tuo labai džiaugiuosi“, - sakė Robertas.

Pats Tomas prisimena laikus, kai į virtuvę jam buvo draudžiama kelti koją. Visas idėjas ir kulinarines naujoves jam teko susirinkti iš knygų. Tuo metu, kai jo tėtis R.Ščesnavičius vadovavo restoranams ir mokė kitus virėjus gastronomijos meno, Tomas slapčia ragavo viską, ką rasdavo šaldytuve, ir eksperimentavo.

„Tikriausiai mažai kas žino, kad ir mano mama yra profesionali šefė, todėl mūsų namuose visada būdavo įvairiausių gurmaniškų produktų, apskritai maisto netrūko. Tačiau juo švaistytis niekas neleisdavo, gamindavo tik tėtis, rečiau - mama. Aš už dingusius produktus dažnai gaudavau velnių, bet man tiesiog viena vieta degė, kaip norėjau būti lygiavertis virtuvės šeimininkas. Taip viskas ir prasidėjo, aš tiesiog labai norėjau, kad mane įvertintų“, - prisipažįsta garsaus šefo sūnus Tomas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder