Kira Naitli nenorėtų, kad jos dukra taptų aktore

Kira Naitli nenorėtų, kad jos dukra taptų aktore

Didžiosios Britanijos aktorė, geriausiai žinoma dėl vaidmenų filmuose "Karibų piratai", Kira Naitli (Keira Knightley) savo dukrai nelinkėtų svaiginančios aktorės karjeros ir geriau patartų tapti gydytoja ar advokate, skelbia "The Telegraph". 

29-erių aktorė sulaukė viso pasaulio pripažinimo būdama vos 20-ies. Tačiau savo dukrai tokio gyvenimo nelinkėtų. K. Naitli tvirtino, kad patartų dukrai vengti gyvenimo, kupino "širdį daužančių neigiamų atsakymų".

"Jei ji norėtų vaidinti, aš neturėčiau kito pasirinkimo - tik tam pritarti. Tačiau jokiu būdų to nerekomenduočiau. Daugeliui žmonių šis darbas tiesiog veria širdį dėl nesuskaičiuojamo kiekio neigiamų atsakymų. Net jeigu tau sekasi, tavęs vis tiek gali nepasirinkti. Taigi patarčiau dukrai būti gydytoja ar advokate, kadangi toks darbas yra naudingas ir pastovus", - akcentavo Britanijos įžymybė.

Būdama 20-ies aktorė buvo nominuota "Oskarui" už pagrindinį vaidmenį filme "Puikybė ir prietarai" ("Pride and Prejudice"). K. Naitli taip pat vadino filmuose "Ana Karenina" ("Anna Karenina"), "Atpirkimas" ("Atonement") ir kt.

Kalbėdama apie savo išvaizdą, aktorė prisipažino dėl to išgyvenusi paauglystėje, tačiau teigė, kad vėliau viskas ėjo tik geryn ir dėl išvaizdos buvo pripažinta mados bei kino industrijos pasaulyje. Dabar K. Naitli tikina mažai kreipianti dėmesio į aplinkinių nuomonę ir nesistengia atrodyti tobulai net ir ant raudonojo kilimo.

"Visada sakau savo stilistui, kad nesistengtų manęs padaryti tobulos. Jei tai - tobula, man neįdomu", - tikino aktorė.

K. Naitli susituokusi su muzikantu Džeimsu Raitonu (James Righton).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder