J. Lopez paaiškino, kas yra „paslaptingas vyras“ jos asmenukėje

J. Lopez paaiškino, kas yra „paslaptingas vyras“ jos asmenukėje

Dainininkė Jennifer Lopez atskleidė, kas yra „paslaptingas vyras“ jos asmenukėje, kuria instagrame pasidalijo praėjusią savaitę, skelbia People.

Daugelis atlikėjos gerbėjų turėjo klausimų apie naują J. Lopez nuotrauką, todėl atlikėja sureagavo ir paaiškino situaciją.

Po to, kai pasaulinio garso žvaigždė, grįžusi iš sporto klubo, nusifotografavo prie veidrodžio ir nuotrauką paskelbė instagrame, gerbėjai greit pastebėjo tolumoje esantį vyrą su apsaugine kauke ir pradėjo spėlioti, kas jis.


Dainininkė penktadienį dalyvavo pokalbių šou „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ ir paaiškino, kad vyras, kuris matosi nuotraukoje, kalbėjo su jos sužadėtiniu Alexu Rodriguezu per „Zoom“ programėlę.

„Tai buvo „Zoom“! – sakė atlikėja, kai Jimmy Fallonas paklausė apie nuotrauką. Moteris taip pat pridūrė, kad savo namuose neturi sporto klubo, todėl ji sportavo garaže, kur ir įvyko „Zoom“ skambutis.

„Jis yra nekilnojamojo turto agentas“, – atskleidė J. Lopez.

Anksčiau praėjusią savaitę artimas šaltinis atskleidė People, kad tai ir buvo „Zoom“ pokalbis, kurį netyčia užfiksavo J. Lopez asmenukėje.

„J. Lopez ir Alexas yra prisirišę prie biuro erdvės. Kai jie turi susitikimą „Zoom“ programėlėje, tai įjungia dideliame ekrane“, – sakė šaltinis.

„Galima pastebėti Alexo ranką nuotraukoje. Vyras nuotraukoje yra verslo partneris, su kuriuo jie kalbėjo per „Zoom“, pokalbį įsijungę dideliame ekrane. Alexo ranka uždengia vyro veidą, todėl tai atrodo kaip kaukė, tačiau vyras nedėvi kaukės“, – paaiškino šaltinis.

J. Lopez kartu su sužadėtiniu ir vaikais izoliuojasi savo namuose Floridoje. J. Lopez neseniai atskleidė, kad išgyventi šį keistą ir sudėtingą laikotarpį jai padeda meditacija ir malda.

„Aš leidžiu viskam pailsėti – savo plaukams, kurie per 20 metų tapo labai pažeisti, savo nagams, apskritai daugiau savimi rūpinuosi“, – pasakojo atlikėja.

„Iš pradžių tai buvo smagu – rengtis patogiai ir būti susivėlusiai, tačiau vėliau pradedi jaustis netvarkingai. Aš manau, kad labai svarbu atsikelti, turėti rutiną, sportuoti, daugiau rūpintis savo oda ir naudotis šiuo laiku, kad taptume geresni“, – pridūrė žvaigždė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder