Influencerių Valentino diena: romantiška fotosesija, juokingi prisiminimai ir meilė sau

Influencerių Valentino diena: romantiška fotosesija, juokingi prisiminimai ir meilė sau

Savaitgalį buvo minima Šv. Valentino diena. Žinomi žmonės ir influenceriai nepraleido progos pasveikinti savo mylimiausius žmones arba pasimėgauti laiku su savimi. Šventinėmis akimirkomis įžymybės dalijosi socialiniuose tinkluose.

Dainininkė Natalija Bunkė įsimylėjėlių dieną pasidalijo šmaikščios fotosesijos su mylimuoju Edgaru akimirkomis.

„Išėjom nusifotkint į kiemą. Kaip mums gavosi? Kaip visada. O mes sveikiname visus su meiles diena“, - rašė žinoma moteris ir pasidalijo akimirkomis sniege.


Influencerė Karolina Meschino prieš pat Valentino dieną nusprendė pasimėgauti laiku su savimi. Mergina dieną praleido viešbutyje „Hotel Pacai“ ir sekėjams palinkėjo mylėti save.

„Draugai! Su Šv. Valentino diena! Linkiu jums mylėti, būti mylimiems ir nepamiršti mylėti savęs“, - instagrame rašė K. Meschino.


Influenceris Naglis Bierancas Valentino dieną šventė su mylimuoju Luku Griciumi. Žinomas vyras instagrame pasidalijo nauja fotosesijos akimirka.

„Absoliučiai viskas kas yra nutikę šiai mūsų planetai yra padarinys to, ką turime šiandien. Ir kaip galiu būti nedėkingas viskam kas įvyko šioje žemėje, už galimybę šiandien žiūrėti į Luko akis ir pasakyti, kad jį myliu. Nu wow! Būkit dėkingi už tai ką turit, nes nu tikrai WOW!“, - instagrame rašė N. Bierancas.


Komiko Manto Katlerio sužadėtinė Aistė Kabašinskaitė instagrame šmaikščiai pasveikino savo mylimąjį. Moteris pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame M. Katleris užfiksuotas užmigęs lėktuve. 

„Ir kiekvieną dieną myliu vis labiau!“, - prie šmaikštaus vaizdo įrašo rašė A. Kabašinskaitė.


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder