Dženifer Lopes vėl vieniša

Dženifer Lopes vėl vieniša

Tai buvo sunkus savaitgalis Kasperui Smartui (Casper Smart). Šokėjas, choreografas, kuris beveik trejus metus draugavo su žymia atlikėja Dženifer Lopes (Jennifer Lopez), neseniai galutinai nutraukė santykius ir išsivežė savo mantą iš prabangių jos namų Los Andžele.

„Jis jaučiasi prislėgtas dėl skyrybų, - sakė šaltinis. - Kasperas iš tikrųjų norėjo pasilikti su Dženifer. Jis myli ją ir jos vaikus“.

Kasperas (27) trumpai buvo Meksikoje naujo filmo premjeroje, bet sugrįžo į Los Andželą dar penktadienį, kad pradėtų krautis savo daiktus.

Kas lieka, be sudaužytos širdies, išsiskyrus su viena iš karščiausių Holivudo žvaigždžių?

„Jis pasiliko visas dovanas, kurias buvo gavęs iš Dž.Lopes, įskaitant sunkvežimį, kurį gavo 25-ojo gimtadienio proga nuo mylimosios“, - sakė šaltinis. Nors meilės už pinigus nenupirksi, šaltinis sako, kad „Dženifer buvo labai dosni ir Kasperas turi daugybę daiktų“.

Šokėjas jau bando atrasti gyvenimo džiaugsmą iš naujo, sutiko su draugu apsilankyti koncerte ir net įkėlė keletą fotografijų iš ten į savo socialinį tinklalapį.

Tuo metu Dž.Lopes (44) buvo Niujorke, kur pristatė savo naują albumą A.K.A.

Ji buvo puikios nuotaikos visą šeštadienį, dalyvavo projekto atidaryme ir savo džiugesiu dalijosi su visais susirinkusiaisiais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder