Du Jono Braškio gimtadieniai

Du Jono Braškio gimtadieniai

Aktorius Jonas Braškys (64) gruodžio 15-ąją mini savo gimtadienį. Tiesa, jau antrą kartą šiemet. Kai aktorius gimė, dokumentuose buvo padaryta klaida ir jo pase įrašyta gruodžio 15-oji. Iš tiesų J.Braškys pasaulį išvydo gerokai anksčiau - pirmąją žiemos dieną gruodžio 1-ąją. Dėl tokios painiavos kasmet aktorius gimtadienį švenčia du kartus.

J.Braškys pasakojo, kad šiemet jokių planų gimtadienio dienai jis neturi. „Tą dieną dirbsiu, todėl šventės nebus. Gimtadienis bus scenoje. Suvaidinsiu spektaklį, bus darbinė diena, o tai nėra blogai. Mėgstamas darbas irgi yra šventė“, - šypsojosi aktorius.

Tiesa, vieną tradiciją per gimtadienį žinomas aktorius turi. „Tą dieną su artimais žmonėmis einame į restoraną pietų arba vėlyvos vakarienės. Pasėdime, pasikalbame porą valandų ir tuo viskas baigiasi“, - pasakojo J.Braškys.

O koks gi gimtadienis be dovanų? „Dovanų būna. Visada jas gaunu. Kartais - anksčiau, kartais - vėliau. Man visos dovanos patinka - kvepalai, įvairūs vyriški reikmenys, meno dirbiniai, knygos. Nesureikšminu jų kainų. Man svarbiausia, kad mane dar atsimena. Tai pati didžiausia dovana. Džiaugiuosi, kad žmonės bent paskambina“, - pasakojo J.Braškys.

Visi aktoriaus artimieji žino, kad jis gimtadienį švenčia ir gruodžio 1-ąją, ir 15-ąją, tačiau tai jam netrukdo. „Buvo galima pakeisti, bet kam to reikia? Galiu savo gimtadienį švęsti du kartus. Neatsisakau nė vienos gimimo dienos“, - šypsojosi sukaktuvininkas.

Parengta pagal priedą „TV publika“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder