Dileta medų kopinės Karibuose

Dileta medų kopinės Karibuose

Saulėtą savaitgalio popietę atlikėja ir grupės „4 Roses“ narė Dileta Meškaitė (24)  savo išrinktajam antstoliui Donatui Kisieliui (33) ištarė „taip“. Seniausioje Lietuvoje - Šv. Mikalojaus - bažnyčioje įvyko iškilminga tuoktuvių ceremonija, po kurios žinoma atlikėja tapo D.Meškaite-Kisieliene.

Dileta ir Donatas susipažino prieš dešimtmetį, tačiau romantiškus jausmus vienas kitam puoselėja mažiau nei metus. Vasarį susižadėjusi pora teigia, kad laiko neskaičiuoja, o bažnytinė santuoka parodo, koks tvirtas jų apsisprendimas drauge praleisti visą gyvenimą.

Nuotaka prisipažino naktį prieš vestuves iš jaudulio beveik nesudėjusi bluosto, tačiau šventės dieną jokio nuovargio jos akyse nesimatė. Pasipuošusi Egidijaus Rainio kurta suknele, ji išdidžiai žengė prie altoriaus įsikibusi tėvui į parankę, o klausydamasi pamokslo nubraukė ir ašarą. „Jokių piršlių, korimų, baltų balandžių ar mišrainių nebus“, - sakė Dileta, į vestuves pakvietusi daugiau nei pusšimtį giminių ir artimiausių draugų. Tiesa, puotoje jaunavedžiai ilgai neužsibuvo ir vestuvių naktį išskrido prie Karibų jūros kopinėti medaus.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder