Bendruomenės namuose startavo naujas  renginių sezonas

Bendruomenės namuose startavo naujas renginių sezonas

O kaip prailgo vasara senjorams, kurie kiekvieną mielą dieną vis teiravosi, na, kada baigsis tas didysis remontas, atrodė visa amžinybė, bet iš tikrųjų tik neilgi keturi mėnesiai ir mes jau džiaugiamės rezultatais.

Kaip pasikeitė Bendruomenės namų veidas, neįmanoma nepastebėti. Jau nuo paradinio įėjimo vien naujovės, tai visi patogumai ne tik sveikesniems bet ir neįgaliems, užvažiavimas, naujos durys, erdvus vestibiulis, liftas, nauji san. mazgai. Viskas kvepia naujumu ir švara. Kyla klausimas, kas dar taip gyvena?

Mes ir tik mes, Klaipėdos aktyvieji senjorai. Tie, kurie sėdi tarp keturių sienų, to nemato ir nesinaudoja, gal sužinos ir prisijungs prie mūsų.

Na, o mes, administratorė Lina Papievytė ir aš, nebežinome kaip išreikšti tą padėką už pastogę, po kuria gera jausti šilumą, rūpestį, vėl apkabinti senus draugus, sulaukti naujų.

Sezono atidarymo vakaras sutapo su „Šokiai ant parketo „ renginiu, kurio metu rūpėjo ne tik šokiai, bet ir didelis noras išsakyti padėkos žodžius tiems, kurie mus myli. Prie mikrofono ėjo tie žmonės, kurie žino,

kad nelengva yra padaryti didelius darbus ir kiek mažai išgirstame už juos padėkų. Kalbėjo tie, kurie troško pasidalinti džiaugsmu padėkoti

miesto tarybai, padėkoti Žvejų rūmų kolektyvui ir jo vadovui emocionaliajam Arvydui Lenkauskui už kantrybę.

Vieni ilgai diskutavo prie arbatos, aptardami patirtus įspūdžius, kitus užvedė Priekulės KC kapelos „Bengeliai“ polkutės. Ir dar, kojos pačios kilnojosi, kai salėje pasigirdo visagalis akordeonas ir solistas, žinantis mūsų kartos mėgstamus kūrinius – tango, romansus ir t.t.

Tai tikrai pradžia, o ne pabaiga. Ir ateityje bus daug renginių, koncertų ir sporto valandėlių, tad esate laukiami, patikėkite, kad mes pasirūpinsime Jūsų gera nuotaika ir padėsime pamiršti vienatvę.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder