A. Širinskienę papiktino „seksistiniai“ ministro patarėjo komentarai apie Ž. Pinskuvienę

A. Širinskienę papiktino „seksistiniai“ ministro patarėjo komentarai apie Ž. Pinskuvienę

Seimo valstiečių frakcijos narė Agnė Širinskienė feisbuke griežtai sukritikavo sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio patarėjo Edgaro Kulikausko, daug kam taip pat žinomo kaip tinklaraštininkas „Ciniškas chirurgas“, komentarus apie Širvintų merę Živilę Pinskuvienę.

„Nuoširdžiai pasakysiu, kad po to, kai viena atidi merė paskaičiavo statistiką savo savivaldybėje ir tas skaičiavimas baigėsi COVID-19 duomenų skandalu bei perskaičiuotais visos valstybės duomenimis, tikrai tikėjausi konservatorių atoveiksmio. Neliečiamieji kitaip nemoka“, – rašė A. Širinskienė.

Anot jos, nestebino ir šiandienos antraštės, kaip „Po Ž. Pinskuvienės paviešintų skaičiavimų pradėtas tyrimas: sieks išsiaiškinti, ar tinkamai panaudojo duomenis“.

Valstiečių atstovė teigė esanti įsitikinusi, kad tyrimo baigtis jau aiški: „Tikrai ištirs. Jau net neabejoju, kad iki tyrimo pradžios ir kaltę nustatė, ir bausmes apsvarstė politiniame vakarėlyje.“

Tačiau labiausiai A. Širinskienė pasipiktino ne minėtu tyrimu, o tuo, kaip situaciją „Ciniško chirurgo“ paskyroje pakomentavo E. Kulikauskas.

„Drąsu vienok seksistiniais komentarais iškoneveikti žmonių išrinktą merą. Taip ir norisi paklausti, o dėl to pirmojo ministro patarėjo posto sakinio, kurį gėda cituoti, jūs tarėtės su ministru? Abu kartu apsisprendėt?“ – klausė valstiečių parlamentarė.

Akivaizdu, kad A. Širinskienės kritiką sukėlė 2 komentaro frazės: „Tai gal jau gana krušti nudvėsusią kumelę“? ir reziumuojantis sakinys „Graži moteris ne profesija“.


Ciniško chirurgo komentaras

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder