A. Šedžiaus mylimoji E. Pilvinytė laukiasi

A. Šedžiaus mylimoji E. Pilvinytė laukiasi

Verslininkas Andrius Šedžius ir dvigubai jaunesnė jo mylimoji Erdvilė Pilvinytė gyvena džiaugsmu – pora laukiasi pirmagimio, praneša naujienų portalas Lrytas.

Nors detalesnių komentarų mergina žiniasklaidai nedavė, žurnalui „Stilius“ E. Pilvinytė neneigė, kad laukiasi. „Fakto jokiu būdu neneigiu“, – sakė ji.

Kalbos apie Andriaus ir Erdvilės santykius prasidėjo praėjusiais metais. Apie juos viešai užsiminė buvusi A. Šedžiaus žmona Monika. Tąkart pasidalijusi nuotrauka, kurioje jų namuose užfiksuota kita mergina, kaip vėliau paaiškėjo – ta pati Erdvilė, Monika piktinosi, kad, dar net nesibaigus skyrybų procesui, vyras į jųdviejų namus kviečiasi kitas moteris.

„Primenu, kad mes vis dar neišsiskyrę ir ji įsiamžino mano namuose, mano vaiko kambaryje. Tai kodėl ponas „oficialiai“ nuo kovo mėnesio „in relationship“, bet vis stabdo skyrybų procesą? Gal leisk ir man kaip žmogui pagyventi“, – rašė M. Kvietkutė.

Tačiau sausio pradžioje LNK laidoje „Nuo... Iki...“ širdį atvėręs A. Šedžius pasakojo, kad Monikos paskleista informacija apie jo neištikimybę tėra melas, o ir dabar jis esąs vienišas.

„Šiandien neturiu jokių santykių, ne kaip Monika, kuri skelbia vėl atradusi naują meilę ir kurianti naują gyvenimą. Visa ta informacija, kuri iškyla į viešumą apie mano gyvenimą, yra viešinama Monikos. Esu skyrybų proceso eigoje, kol kas aš dar esu Monikos vyras ir mes dar neišsiskyrę. Esu senamadiškas – pirma išsiskirsiu, o tada ieškosiu santykių. Dabar apie tai negali būti kalbos“, – laidoje kalbėjo Andrius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder