10 faktų, kurių nežinojote apie Mindaugą Rainį

10 faktų, kurių nežinojote apie Mindaugą Rainį

TV3 televizijos projektų prodiuseris Mindaugas Rainys (28), pasirodo, jau gerus metus gyvena be mėsos. Jis tapo vegetaru, tačiau jeigu šaldytuve turi vieną specialų produktą, jis jau jaučiasi laimingas. Ko mes dar nežinome apie Mindaugą?

Mindaugas yra dešiniarankis, puikiai valdantis ir kairę ranką. „Esu tipinis dešiniarankis, bet, tarkime, šakutę valgant man yra patogiau laikyti dešine ranka, o ne kaire, kaip to reikalauja etiketas“, - pasakojo M.Rainys.

Nuo vaikystės Mindaugas svajojo tapti profesionaliu krepšininku. Bet, jo manymu, dėl per mažo ūgio ir tikriausiai talento stokos nepavyko šios svajonės įgyvendinti. Nors jo ūgis yra 184 cm.

Turint tokią mielą pavardę, Mindaugui pavyko išvengti pravardės. Jį bendraklasiai, mokytojai ir draugai neretai iki šiol vadina tiesiog Rainiu.

Jeigu apie M.Rainį būtų sukurtas filmas, savo personažo vaidmenį jis patikėtų aktoriui Džekui Nikolsonui (Jack Nicholson). „Aš beveik jaučiu, kad jis gyvena manyje ir tam tikra prasme kartais prasiveržia. Todėl ir manau, kad Dž.Nikolsono sukurtas personažas būtų man artimiausias“, - sakė Mindaugas.

Vienas blogiausių Mindaugo įpročių - palaikyti netvarką automobilyje. „Aš nuolat pasidarau baisią netvarką savo automobilyje ir vėliau gėdijuosi, kai reikia ką nors pavėžėti. Ir nors visi sako, kad jų automobiliuose taip pat nėra tvarkos, kai įlipa į manąjį, pamato, kad tik mano automobilį tvarkos ypač maža“, - juokėsi M.Rainys.

Blogiausias pasimatymas Mindaugui buvo tuomet, kai jis buvo vienintelis žmogus, atėjęs į pasimatymą.

Ką visada galima rasti Mindaugo šaldytuve? „Indelį kondensuoto pieno. Gali nebūti mėsos ir jokio normalaus maisto, bet jeigu yra indelis kondensuoto pieno – aš esu laimingas. Aš jį valgau šaukštu, o kartais ir be jo“, - sakė Mindaugas. Tačiau eilinę dieną dažniausiai jis gaminasi tiesiog sumuštinius, o jei reikia ko nors rimčiau, tuomet gamina salotas. Mėsos Mindaugas nevalgo jau gerus metus.

Mindaugas laisvai kalba anglų ir rusų kalbomis, tačiau tvirtina, kad kartais per pilnatį gali suprasti ir ispaniškai.

Neblogai išmanydamas fiziką, Mindaugas nesupranta vieno dalyko: „Nesuprantu, kaip garsas atkeliauja į kolonėles ir groja muzika. Man visiškai nesuprantamas šis reiškinys, nors visus tuos fizikinius dėsnius aš išmanau. Bet kaip čia gali būti, kai yra visokios „Bluetooth“ sistemos ir iš telefono arba per kolonėles groja muzika.“

Mindaugas save vadina tuo statistiniu lietuviu, kuris nemėgsta būti giriamas. Tad jis parausta situacijose, kuriose nežino teisingų atsakymų ir kai yra giriamas.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder