Vydūno mokykloje - tradicinis žiemos projektas

Vydūno mokykloje - tradicinis žiemos projektas

Uostamiesčio Vydūno vidurinėje mokykloje pristatytas pradinių klasių žiemos projektas "Mažos rankos – dideli darbai“, kuris organizuojamas jau aštunti metai.

2005 metais mokykla laimėjo pirmąją vietą Klaipėdos miesto kalėdinio papuošimo konkurse. O šiais metais temai buvo parinktas ir įkvėpė kūrybai Henriko Radausko eilėraštis "Žiemos pasaka“. Eilėraščio personažai – kepėjai, kirpėjai, karaliai ir princai, vaikų pagalba tarsi atgijo mokyklos languose.

Šių metų projektas pasižymėjo ypatingu vaikiškumu ir žaismingumu. Projekto pristatymo dieną mokiniai sekė "Žiemos pasaką“ ne tik deklamuodami eilėraščius, bet ir muzikos garsais.

Projekto kūrybinį procesą inicijavo ir vykdė dailės mokytoja – metodininkė Violeta Kukienė ir mokytoja Renata Tamošiūnaitė, o pristatymą organizavo pradinių klasių vyr. mokytoja Elona Ramonienė.

Mokyklos svečiai turėjo galimybę pasižvalgyti iš arčiau po "Žiemos pasakos karalystę“. Prisiminimui buvo įteikti skirtukai su pasakos personažais.

Šis projektas, pasak jo rengėjų, kiekvienais metais pagyvina švenčių laukimą ir nuteikia kūrybiniams ieškojimams. Vaikai didžiuojasi, kad patys gali padaryti didelius darbus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder