Visų brangiausia - draugystė

Visų brangiausia - draugystė

Jau penktus metus Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos meninių kolektyvų nariai įvairių švenčių metu koncertuoja Regos ugdymo centro bendruomenei.

Būta Adventui, Kalėdoms, Vasario 16-ajai ir Kovo 11-ajai skirtų koncertų. Taip pat vesti užsiėmimai, kurių metu mokiniai mažuosius mokė vaidinti, piešti naudojant kempinę, aiškino ir rodė, kaip patiems sukurti šešėlių teatrą.

Gruodžio 18 dieną dainuojantys, šokantys ir vaidinantys vyresnieji centro ugdytinių draugai pristatė muzikinį kalėdinį spektaklį "Kas visų brangiausia?" Jo metu mažyliai galėjo ne tik nukeliauti į pasakų pasaulį ir sutikti Karlsoną, Pepę Ilgakojinę, Alisą iš Stebuklų šalies, Hario Poterio mokytoją Minervą Makgonagal, bet ir padainuoti, pašokti kartu su mokiniais.

Didžiausia staigmena Regos ugdymo centro vaikams tapo Kalėdų Senelio pasirodymas. Bendruomenės narius jis pavaišino mokinių per technologijų pamokas iškeptais meduoliais ir pasveikino su artėjančiomis šventėmis.

Mokyklos meninių kolektyvų narius pradžiugino mažųjų šypsenos ir nuoširdūs aplodismentai. Pas ikimokyklinukus su nauja koncertine programa mokiniai pažadėjo atvykti pavasarį, nes jiems visų brangiausia - draugystė.

Jurgita BARASIENĖ, Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos lietuvių kalbos mokytoja

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder