Vasario 16-ąją minėjo dainomis

Vasario 16-ąją minėjo dainomis

Vasario 13 dienos popietę Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnazijos mokiniai surengė Patriotinės dainos konkursą, skirtą Valstybės atkūrimo dienai paminėti.

Aukštais akademiniais pasiekimais garsėjanti gimnazija šiais metais atsisakė įprasto Vasario 16-osios paminėjimo mokyklos meno kolektyvų koncertu bei patriotiškumą skatinančiomis kalbomis ir nusprendė, jog meilę Tėvynei ugdyti geriausia įtraukiant pačius moksleivius ir leidžiant jiems parodyti, kaip paminėti ir švęsti šią šventę.

Pirmų ir antrų gimnazijos klasių mokiniai varžėsi vienas už kitą gražesniais ir įspūdingesniais pasirodymais, taip išreikšdami savo meilę tėvynei, o juos vertino komisija, sudaryta iš gimnazijos mokytojų ir mokinių atstovų.

Skambėjo pačios įvairiausios dainos apie gimtąjį kraštą - Lietuvą ir jos grožį bei apie tai, kokia ji yra mums brangi. Mokiniai stebino savo išradingumu ir neabejingumu. Visi demonstravo savo gebėjimus: ir dainavo, ir grojo įvairiais muzikos instrumentais. Dar kiti stengėsi išsiskirti šokio elementais ar trispalve atributika.

Komisijai teko rimtai pasukti galvas, kad išrinktų verčiausius nugalėtojų vardo. Prizines vietas užėmusios klasės apdovanotos gimnazijos padėkos raštais. Kitos klasės varžėsi profesionaliausio, stilingiausio, teatrališkiausio, nuoširdžiausio, muzikaliausio, masiškausio pasirodymo nominacijose.

Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnazija dar kartą įrodė, jog čia mokosi mylintys bei branginantys savo kraštą jauni žmonės. Išties labai svarbu, jog nauja karta nuoširdžiai mylėtų savo tėvynę ir mokėtų meilę išdainuoti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder