"Varpelyje" - net du jubiliejai

"Varpelyje" - net du jubiliejai

Šią savaitę Klaipėdos mokykla-darželis "Varpelis" minėjo net dvi sukaktis - darželio 30 metų jubiliejų ir mokyklos 20 metų jubiliejų.

Pirmąją gruodžio savaitę mokykla-darželis ir jo aplinka pasipuošė varpeliais. Minėdamas dvigubą ugdymo įstaigos jubiliejų kolektyvas suorganizavo visą savaitę truksiančią šventę.

"Varpelio" tėvų tarybos narė Ramona Valašinienė pasakojo, jog pirmadienis buvo skirtas papuošti aplinką vaikų pamokose, darželio grupėse bei namuose gamintais varpeliais, antradienį surengta žaidimų diena.

"Trečiadienį piešiame bendrą piešinį mokyklai, tai bus bendra visų dovana. Vaikai gavo didelius popieriaus lapus, ant jų piešia, rašo linkėjimus, sveikinimus. Matysim, kas išeis", - sakė R. Valašinienė.

Pokalbininkės teigimu, ketvirtadienį bus pižamų diena - vaikai ir ugdymo įstaigos kolektyvas rinksis apsirengę pižamomis. "Net direktorė pažadėjo būti su pižama", - juokėsi R. Valašinienė.

Švęsti visą savaitę nuspręsta dėl to, kad nežinoma, kurią tiksliai dieną pradėjo veikti darželis - buvo žinoma tik tai, kad jis duris atvėrė gruodžio pradžioje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder