Tarp šiemetinių KTU absolventų - ir Londono olimpiados dalyvis Karolis Bauža

Tarp šiemetinių KTU absolventų - ir Londono olimpiados dalyvis Karolis Bauža

Penktadienio rytą istorinėje Kauno technologijos universiteto auloje prasidėjo diplomų įteikimo iškilmės. Iš Universiteto aulos diplomų teikimo šventė nuvilnys ir į visus KTU fakultetus, įsikūrusius tiek Studentų miestelyje, Žaliakalnyje, tiek Kauno centre.

Iš viso šiemet bakalauro studijas KTU baigė 2391, magistrantūros - 826 studentai. Tarp šiemet baigusiųjų studijas yra 2012 m. Londono olimpinių žaidynių dalyvis - Socialinių mokslų fakulteto absolventas dziudo imtynininkas Karolis Bauža.

Gausiausią absolventų (609 diplomuotus specialistus) būrį išleidžia KTU Ekonomikos ir vadybos fakultetas. Išleidžiama ir pirmoji branduolinės energetikos bakalauro studijų programos laida. Diplomai su pagyrimu bus įteikti 27 bakalaurams ir 123 magistrams. Daugiausiai gausiančiųjų diplomus su pagyrimu mokėsi Cheminės technologijos fakultete - 26. Universiteto bendruomenę džiugina ir šioje aukštojoje mokykloje tvyranti lyčių pusiausvyra. Šiemet KTU baigia 1639 moterys ir 1604 vyrai.

"Studijos buvo fantastiškos ir, nors baigiamojo darbo rengimas pasirodė esąs nemažas iššūkis, ketinu toliau gilintis į telekomunikacijų informacinių technologijų sritį, aktyviai dalyvauti mokslinėje ir komercinėje veikloje", - teigia 89-osios Kauno technologijos universiteto (KTU) laidos absolventas Tautvydas Bakšys, šiemet patekęs tarp 100 geriausiųjų universiteto absolventų.

Patekusieji tarp 100 geriausių KTU absolventų pabrėžia, kad universitete ne tik mokėsi, bet ir aktyviai dalyvavo tiek tarptautiniuose, tiek nacionaliniuose mokslinių tyrimų projektuose, idėjų konkursuose, visuomeninėje veikloje. Tai ne tik suteikė studijų įvairovės ir dinamikos, bet ir būsimuosius specialistus visapusiškai praturtino.

KTU studijų prorektorius prof. Pranas Žiliukas tikisi, kad universiteto absolventai sėkmingai įsilies į darbo rinką ir ateityje susikurs norimą karjerą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder