"Širdelės mūsų mažos, bet meilės telpa daug"

"Širdelės mūsų mažos, bet meilės telpa daug"

Klaipėdos lopšelio-darželio "Svirpliukas" bendruomenė neliko abejinga likimo nuskriaustiems keturkojams draugams ir suorganizavo gerumo akciją "Širdelės mūsų mažos, bet meilės telpa daug".

Darželio bendruomenė džiaugiasi, kad prie šios akcijos sutiko prisijungti ir kiti uostamiesčio darželiai. Visą gruodį mažieji klaipėdiečiai ir jų tėveliai rinko dovanas gyvūnų prieglaudos "Būk mano draugas" globotiniams.

"Padovanoti beglobiams gyvūnams jaukias ir sočias Kalėdas panoro visų lopšelio-darželio "Svirpliukas" grupių vaikučiai ir tėveliai. Kiekvienoje drabužinėje buvo dėžės, patys vaikai jas dekoravo ir su entuziazmu stebėjo, kaip jos pilnėja. Vaikai ir jų tėveliai tempė didžiulius maišus ėdalo, žaislų, dubenėlių, kramtukų, antklodėlių, - viską, kas galėtų prieš šventes pradžiuginti keturkojus prieglaudų gyventojus.

Neliko abejingos ir kitų įstaigų bendruomenės. Aktyviausi mūsų idėjos rėmėjai buvo Klaipėdos lopšeliai-darželiai "Pakalnutė", "Traukinukas", "Bitutė", "Liepaitė". Gražu buvo stebėti, kai visos surinktos dovanos pradėjo plaukti į mūsų darželį. Pavyzdžiui, "Traukinuko" bendruomenė visą gėrį sukrovė į karutį ir per parką mums atvežė. Šiandien visas dovanas sukrausime į didelį autobusą ir vešime į prieglaudą "Būk mano draugas", - vakar pasakojo akcijos organizatoriai.

Jie tikisi, kad mažų širdelių meilė sušildys mažesnes beglobes širdeles ir taps ilgamete tradicija.

"Kad padėtum kitam, nebūtina būti stipriam ir turtingam - pakanka būti geros širdies!" - sako lopšelio-darželio "Svirpliukas" bendruomenė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder