Palangos darželyje "Žilvinas" bus šilčiau

Palangos darželyje "Žilvinas" bus šilčiau

Palangos lopšelis-darželis "Žilvinas" šią žiemą gyvens šilčiau, nes jau neturkus bus pradėti pastato langų bei durų keitimo darbai. Sutartis su rangovais – UAB "Mangirnis" – bus pasirašyta šią savaitę.

Numatytus darbus ketinama vykdyti ir žiemą. Per pusę metų planuojama pakeisti 165 darželio senus langus į plastikinius penkių kamerų su stiklo paketu, taip pat - vidaus ir išorės palanges. Naujomis pakeista bus ir 13 minėtos ugdymo įstaigos durų.

Palangos mero Šarūno Vaitkaus teigimu, šis darbų pirkimas ypač sėkmingas, kadangi jo metu miestui pavyko sutaupyti per 100 tūkst. litų. "Žilvino" langams bei durims pakeisti buvo numatyta 340 tūkst. litų, tačiau rangovai darbus atlikti apsiėmė už 224,6 tūkst. litų. Už sutaupytus pinigus planuojama pakeisti dalį darželio "Ąžuoliukas" langų", - sakė meras.

Atsižvelgiant į darželį "Žilvinas" lankančių vaikų tėvų ir pedagogų pageidavimus, šią vasarą tvarkant Sodų g. atkarpą nuo Taikos g. iki Medvalakio g. iš miesto tvarkymo lėšų buvo įrengta 20 vietų automobiliams statyti.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder