Pagerbti Juozo Karoso muzikos mokyklos auklėtiniai

Pagerbti Juozo Karoso muzikos mokyklos auklėtiniai

Pagerbti Juozo Karoso muzikos mokyklos auklėtiniai

Tarp Lietuvos muzikų rėmimo fondo tradiciškai į Prezidentūrą bei Vyriausybės rūmus pakviestų aukščiausius apdovanojimus tarptautiniuose konkursuose pelniusių laureatų ir jų pedagogų buvo ir klaipėdiečių.

Uostamiestį atstovavo ir Juozo Karoso muzikos mokyklos daugkartinis tarptautinių konkursų laureatas kamerinis ansamblis "Bravo Duo" - Emilija Šukytė (fortepijonas) ir Vitalijus Dobrovolskis (akordeonas). Renginiuose buvo pagerbti ir jų mokytojai ekspertai Vaiva Purlytė bei Robertas Užgalis.

E. Šukytė ir V. Dobrovolskis 8 metus mokosi Juozo Karoso muzikos mokykloje, abu kasmet dalyvauja bei pelno aukščiausius apdovanojimus respublikiniuose ir tarptautiniuose konkursuose kaip solistai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje: Latvijoje, Rusijoje, Čekijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje.

Ansamblis "Bravo Duo" susikūrė 2010 m. ir jų abiejų muzikines biografijas papildė laimėjimai: jis tapo LNK televizijos projekto "2 minutės šlovės" pusfinalininku, tarptautinio akordeonistų konkurso "Vilnius 2011" ansamblio kategorijoje laureatu (2 vieta), respublikinio akordeonistų konkurso "Vilnius 2011" ansamblio kategorijoje laureatu (1 vieta), respublikinio kamerinės muzikos konkurso "Muzikuokime kartu" Šilutėje laureatu, tarptautinio konkurso "ASCOLTATE 2012" ansamblio kategorijoje Kaune laureatu (1 vieta), tarptautinio konkurso "Salut, accordeon" Kaliningrade (Rusija) laureatu (Grand Prix), tarptautinio konkurso "Muzikos sezonai Prahoje" (Čekija) laureatu ansamblio kategorijoje (1 vieta), respublikinio akordeonistų konkurso "Vilnius 2013" ansamblio kategorijoje laureatu (1 vieta), tarptautinio akordeonistų konkurso "Vilnius 2013" ansamblio kategorijoje laureatu (1 vieta).

Šį ansamblį bus galima išgirsti Kovo 11-osios minėjimo koncerte, vyksiančiame Klaipėdos koncertų salėje 16 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder