Mokiniai kūrė eiles rudeniui

Mokiniai kūrė eiles rudeniui

"Mielas dėde Rudenėli!" - tai žodžiai, kuriais mokiniai pradėjo savo kūrybos eiles, skirtas spalvotam ir vėjuotam rudeniui. Respublikiniame eilėraščio kūrybos konkurse "Rudeniui" dalyvavo virš keturių šimtų 1-10 klasių mokinių iš 68 Lietuvos mokyklų. Konkursui ruoštis jiems padėjo 120 pagalbos mokiniui specialistų, mokytojų, auklėtojų.

Konkursą organizavo Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnazija (specialiosios pedagogės Ramunė Butkė ir Lina Mineikienė), Klaipėdos „Vitės“ pagrindinė mokykla (specialioji pedagogė Kristina Stankutė-Matė) ir Akmenės rajono Akmenės gimnazija (specialioji pedagogė Ana Stankutė).

Mokiniai ne tik kūrė, bet ir puikiai iliustravo savo eilėraščius. Daugiau kaip 100 gražiausių, originaliausių darbų suguls į knygutę "Rudeniui", kuria bus apdovanoti 5 konkurso nugalėtojai: Tomas Šimkevičius 4 kl. ( Šiauliai, mokytoja Ligita Šapienė), Giulija Plukaitė 9 kl. (Pakruojo raj., mokytoja Stanislava Ausmanienė) Donatas Norkus 3 kl. (Klaipėda, mokytoja Danutė Ruigytė Zakarauskienė), Deimantė Kundrotaitė 4 kl. (Šakių raj., mokytoja Vaida Kupstaitytė), Lukas Žilinskas 7 kl. (Vilnius, mokytoja Rūta Bagdonavičienė).

Klaipėdiečiai taip pat aktyviai kūrė eiles. Darbus pateikė 91 mokinys iš 12 Klaipėdos miesto mokyklų. Juos ruošė 34 pagalbos mokiniui specialistai, mokytojai, auklėtojos.

Konkurso organizatorės džiaugėsi vaikų kūrybiškumu, paprastu ir nuoširdžiu žodžiu, ištartu rudeniui. Kviečiame pasidžiaugti ir jus:

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.509813609155305&type=1

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder