Mes esame ypatingi

Mes esame ypatingi

Besibaigianti Velykinė savaitė krikščioniškai Klaipėdos „Vaivorykštės tako“ mokyklos bendruomenei visuomet ypatinga.

Tradiciškai tai ir proga susitikti, pabendrauti, pasidžiaugti vaikų – mokyklos moksleivių pasiekimais – kaip vis drąsiau jie jaučiasi ant scenos, kaip vaidina, muzikuoja, šoka ar dainuoja.

Ne tik kiekvienai mamai savo vaikas gražiausias. Mokyklos šventė šiemet priminė, kad visi esame skirtingi, savitai sukurti, todėl ir ypatingi.

„ Tu esi ypatingas“- tokiu pavadinimu į šventę KU mokomąjame teatre šiemet buvo sukviesta mokyklos bendruomenė. „Tu esi ypatingas“ – tai ir vaidinimas parengtas pagal Max Lucado knygą, kurį žiūrovams surengė mokyklos moksleiviai vadovaujami teatro režisierės Vaidos Triuškienės. Beje, prie šio pastatymo- miuziklo triūsė ne viena mokyklos mokytoja. Darbais prisdėjo ir kiti moksleiviai – kas darė dekoracijas, kas rūpinosi šviesomis ar garsu.

Kad mokyklos moksleiviai gabūs ir dailei – įsitikinta ir labdaros aukciono metu. Moksleiviai aukcionui padovanojo savo piešinių, tapybos ir grafikos darbų. Darbus įsigyję bendruomenės nariai ar svečiai taip aukojo lėšas, kurios bus skirtos vykstančios mokyklos pastato rekonstrukcijos kaštams padengti. Planuojama jau ateinantį rugsėjį pasitikti rekonstruotame mokyklos pastate Sportininkų g. 11

„Vaivorykštės tako“ mokyklą lanko įvairių krikščioniškų bendruomenių narių atžalos. Bet visus juos tądien sujungė šventės metu skambėję ypatingi giesmių žodžiai, širdys plakė vienu ritmu, o ir, rodos, kažkas ten aukštai šypsojos pradinukams trypiant rokenrolą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder