Kolegijoje – mokslo metų pabaigtuvės

Kolegijoje – mokslo metų pabaigtuvės

Šiandien Klaipėdos socialinių mokslų kolegijoje (SMK) vyksta "Kolegijos diena 2012". Šis tradicinis renginys šią gegužę yra išskirtinis bendruomenei – mokslo metų pabaigoje pasirašytos net 5 sutartys, nuo institucinio bendradarbiavimo iki vardinių stipendijų pažangiausiems, kūrybingiausiems studentams. SMK mokslų kolegija pasirašys sutartis su Klaipėdos miesto savivaldybe, Klaipėdos valstybiniu muzikiniu teatru, asociacija "Mano miestas Klaipėda", Lietuvos marketingo asociacija ir Klaipėdos verslo atstovais.

"Kolegijos diena 2012" taip pat pasižymės ir kitais išskirtiniais įvykiais. Popietę vyks nacionalinio konkurso "Verslo genijus" finalas, kuris sukvies daugiau nei pusę šimto moksleivių iš visos Lietuvos. "Verslo genijus" – tai SMK organizuojamas konkursas, skirtas skatinti moksleivių verslumo ugdymą diegiant inovatyvius mokymo metodus ir keliant mokytojų kvalifikaciją. Konkurse užsiregistravo 117 komandų, renginio etapai prasidėjo jau vasario mėnesį, o šiandien paaiškės šio konkurso "genijai". Laimėtojai namo išsiveš 1 000 litų prizą.

SMK šventė išskirtinė ir tuo, kad mokslo metų pabaigoje susitinka būsimieji, esami ir buvę studentai. Šventinę dieną vainikuos SMK absolventų susitikimas ir siautulinga jaunuomenės diskoteka naktiniame klube.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder