Klaipėdos universitete išdalintos stipendijos ir premijos

Klaipėdos universitete išdalintos stipendijos ir premijos

Prasidėjus naujiesiems akademiniams mokslo metams šventiniame renginyje Klaipėdos universitete išdalintos vardinės stipendijos ir mokslo premijos.

Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos KLASCO premija už meninę veiklą (svarų ir ilgametį indėlį į renginių organizavimą, režisavimą Universitete ir mieste) skirta Menų fakulteto docentei dr. Irenai Bierontaitei.

Už mokslinę veiklą fizinių, biomedicinos ir technologinių mokslų srityje (aukšto tarptautinio lygio mokslines publikacijas, kurios reikšmingos šalies ir Klaipėdos krašto aplinkotyrai) KLASCO premija skirta Baltijos pajūrio aplinkos tyrimų ir planavimo instituto prof. habil. dr. Sergejui Oleninui.

Už mokslinę veiklą socialinių ir humanitarinių mokslų srityje (už mokslinę veiklą, pasižyminčią solidžiu ir nuosekliu moksliniu įdirbiu ekonomikos mokslų srityje) KLASCO premija skirta Socialinių mokslų fakulteto darbuotojui prof. dr. Vytautui Juščiui.

Laisvosios ekonominės zonos stipendija įteikta Socialinių mokslų fakulteto ekonomikos ketvirto kurso studentei Renatai Šereikytei.

Prof. Stepono Kolupailos premija skirta Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto antro kurso jūrų hidrologijos magistrantūros studentei Jovitai Gasiūnaitei.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder