Klaipėdos universitetas atvėrė duris

Klaipėdos universitetas atvėrė duris

Šeštadienį, nuo 10 iki 14 val., Klaipėdos universitetas (KU) pakvietė moksleivius ir jų tėvelius susipažinti su universitetu, skirtingais fakultetais, institutais ir studijų galimybėmis. Čia vyko atvirų durų dienos.

Auditorijų ir konferencijų korpuse "Aula Magna" savo stengus buvo įsirengę visi KU fakultetai, taip pat buvo galima susipažinti ir su tęstinių studijų bei magistrų studijų pakopomis.

Į atvirų durų dienas susirinkę potencialūs būsimieji studentai galėjo ne tik pasiklausyti skirtingų fakultetų prisistatymų, bet ir susirinkti visą reikiamą informaciją. Stenduose ne tik buvo dalinami lankstinukai ir kitokia informacija, bet buvo galima ir užduoti bet kokį dominantį klausimą fakultetų studentams bei darbuotojams.

Kai kurie fakultetai neapsiribojo tik informacijos pateikimu, bet viliojo ir įvairiomis atrakcijomis. Jūrų technikos fakulteto stende puikavosi sukonstruotas robotas, o Sveikatos mokslų fakulteto stende buvo galima pamatuoti savo rankų jėgą dinamometru bei išbandyti įvairius ergoterapijos ar kineziterapijos pratimus.

Šiemet tai ne paskutinės atvirų durų dienos uostamiesčio universitete. Planuojama būsimuosius studentus vilioti dar ir pavasarį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder