Klaipėdos "Aukuro" gimnazijoje - unikali mokytojų rankų paroda

Klaipėdos "Aukuro" gimnazijoje - unikali mokytojų rankų paroda

Ko gero, didžiausios spalio mėnesio šventės - Mokytojų dienos - proga jau įprasta tapo dovanoti gėles, tačiau Klaipėdos moksleiviai nestokoja ir originalesnių dovanų.

"Aukuro“ gimnazijos IVe klasės mokiniui Vytautui Kumžai kilo mintis surenti unikalią instaliaciją "Rankos, kurios...“. Jos koncepcija - visų šešiasdešimties gimnazijos mokytojų rankų fotografijos. Padedamas dailės mokytojos Violetos Stumbrienės, moksleivis savo darbų parodą mokyklos hole atidarė antradienio rytą.

Mokytojo dieną "Aukuro" mokykloje vainikavo mokinių surengtas teatralizuotas pasirodymas "Žvaigždė mokytojui“, kuriame susilies dailės, muzikos, šokio ir teatro menai. Itin daug prisidėjo vyresniųjų klasių mokiniai. Taip jie išreiškė pagarbą mokytojų profesijai.

O V. Kumžos sukurta paroda liks mokykloje ir toliau džiugins jos bendruomenę. Ši instaliacija bus jau antroji moksleiviui, kuris yra Lietuvos ir Klaipėdos moksleivių fotografijos konkursų laureatas. Pirmoji - "Apvalūs kvadratai“ - buvo sėkmingai pristatyta Vilniaus kavinėje "Coffee inn".

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder