Buvusią seniūniją atidavė vaikams

Buvusią seniūniją atidavė vaikams

Prieš dvejus metus panaikintos Girulių ir Melnragės seniūnijos patalpose adresu Molo g. 60/ Audros g. 15 nuo šių mokslo metų pradžios įsikūrė Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro administracija, o kartu - ir nauji būreliai šioje miesto dalyje gyvenantiems vaikams.

Neformalųjį vaikų ir paauglių ugdymą organizuojančios biudžetinės įstaigos administracija čia persikėlė iš miesto centre veikiančio Jaunimo centro patalpų.

Vaikų laisvalaikio centrą sudaro šeši struktūriniai padaliniai - įvairiose miesto mikrorajonuose įsikūrę vaikų ir jaunimo klubai "Draugystė", "Liepsnelė", "Saulutė", "Švyturys", "Želmenėlis" ir "Žuvėdra".

Anot uostamiesčio savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjos Laimos Prižgintienės, naujieji šeimininkai lengvai užmezgė kontaktą su vietos bendruomene, kurios susirinkimai ir toliau bus rengiami pastato salėje.

Be to, centras bus atviras čia gyvenantiems vaikams - juos kviečia naujai įkurtos choreografijos bei muzikos studijos.

Švietimo skyriaus vedėjos teigimu, miesto valdžios bus prašoma kitąmet iš biudžeto skirti lėšų prastos būklės pastato stogo remontui.

Be vaikų laisvalaikio centro, šiame pastate įsikūręs ir Klaipėdos savivaldybės viešosios bibliotekos Melnragės filialas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder