"BRAVO mokiniai 2011" Klaipėdoje - jau vasario 25-ąją!

"BRAVO mokiniai 2011" Klaipėdoje - jau vasario 25-ąją!

Jaunimo organizacijos DARBAS Klaipėdos miesto skyriaus nariai dar gruodžio viduryje pradėjo turą, po Klaipėdos gimnazijas bei profesines mokyklas, skirtą pristatyti vasario 25-ąją dieną vyksiantį renginį „BRAVO mokiniai 2011“.

BRAVO mokinių idėja gimė labai paprastai — dažnai organizavę įvairius studentų ar šauniausių merginų rinkimus, Jaunimo organizacija DARBAS sugalvojo sukurti rinkimus skirtus mokiniams. Taip ši BRAVO mokinių idėja sklido ir plėtėsi po kitus Lietuvos miestus, tokius kaip Kėdainiai, Raseiniai ar Plungė. Šiais metais JOD Klaipėdos miesto skyrius taip pat nusprendė šį projektą įgyvendinti. Klaipėda pirmasis Lietuvos didmiestis organizuojantis „Bravo mokinius“.

Tokio tipo renginys Klaipėdoje vyks pirmą kartą. Jis skirtas 9-12 klasių mokiniams iš kurių tarpo bus renkami ir apdovanojami šauniausi jaunuoliai. Jie galės būti nominuoti ir išrinkti 7 kategorijose: „BRAVO sportiškiausias“, „BRAVO velniukas“, „BRAVO pokštas“, „BRAVO talentas“, „BRAVO moksliukas“ ir „BRAVO ledinukas“. Taip pat viena nominacija skirta ir mokytojams („BRAVO mokytojas“).

Pirmasis renginio etapas buvo skirtas parodyti Klaipėdos miestui savo mokyklą: surengti gerumo akciją, pademonstruoti savo talentą ar kitaip garsinti savo mokyklos vardą. Visa tai turėjo būti nufilmuota ir atsiųsta JOD Klaipėdos miesto skyriui. Atliekant užduotis mokyklos parodė nemažas pastangas, didelį talentą, o kai kurios mokyklos ir gerą humoro jausmą.

Po pirmojo etapo atrinktos šios mokyklos: Žaliakalnio gimnazija, Vytauto Didžiojo gimnazija, Vėtrungės gimnazija, Stasio Šimkaus konservatorija, Balsio menų gimnazija, Ąžuolyno gimnazija ir Aitvaro gimnazija.

Renginyje pasirodys daugybė grupių ir atlikėjų: grupė „Biplan“, Dangiškasis Klaipėdos choras su Steponu Januška, Jurijus Veklenko, grupė „Draugai“, Stasio Šimkaus konservatorijos muzikantai, Balsio menų gimnazijos muzikantai, trumpą pasirodymą atliks šokėjai „Plazma Dance“.

Renginys vyks vasario 25d. 19:00 val. Švyturio menų doke, įėjimas nemokamas. Jūsų laukia dideli netikėtumai, daug garso, daug šviesų ir daug balionų. Laukiami yra visi!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder