Baltijos gimnazija prisistato bendruomenei

Baltijos gimnazija prisistato bendruomenei

Vykstant vis aktyvesniam bendravimui tarp atskirų bendruomenių, stengiantis labiau sutelkti visuomenę aktyvesnei bendrai veiklai, Baltijos gimnazijos bendruomenė nusprendė kaimynystėje esančioms mokymo įstaigoms pristatyti savo veiklą, pasiekimus ir kūrybiškumą.

Gimnazijoje apsilankė Gedminų pagrindinės mokyklos ir M. Mažvydo progimnazijos moksleiviai, jiems buvo pristatyta gimnazistų tarybos veikla, leidžiamas laikraštis "P.S.: Baltija", papasakota apie vykdomus projektus, projekto "Drąsinkime ateitį" dalyvių kelionę į Briuselį, moksleivių mokomosios bendrovės "Žekople" ekologiškos plėvelės sukūrimo idėją, eurodebatus. Žinoma, ir apie tai, kad vertinant akademinius pasiekimus Baltijos gimnazija yra gana aukštoje vietoje ne tik miesto, bet ir šalies reitingų lentelėje.

Taip pat svečiams buvo parodytas spektaklis "Šachmatų partija" aktualia šiandienos tema - emigracija (scenarijaus autorė ir režisierė gimnazijos teatro mokytoja Aiva Simonavičienė). Artimo netektis ir jaunuolio gyvenimas vaikų namuose, bendraamžių patyčios, išgyvenimai bei atsiribojimas nuo aplinkinio pasaulio, neapykanta visiems... Šios temos negali nejaudinti, nes daugelis su jomis yra susidūrę asmeniškai, o ir jų perteikimas šiuolaikiškas. Pasitelktos vaizdo projekcijos, pantomima, net gimnastikos pasirodymas nepaliko abejingų.

Artimiausiu metu lauksime ir kitų miesto bendruomenių, kurioms atskleisime, ką veikia mūsų gimnazistai ne pamokų metu. Kūrybingi ir veiklūs Baltijos gimnazistai, vadovaujami išmintingų padagogų, turi kuo pasididžiuoti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder