Tajų masažas

Tajų masažas

"Dabar siūloma daug įvairiausių egzotiškų masažų. Sudomino tailandietiškas masažas. Kaip jis veikia organizmą? Ačiū, Raimonda."

Tajų arba tailandietiškas masažas veikia ne žmogaus raumenų sistemą, o jo energetines zonas: biologiškai aktyvius taškus ir meridianus. Tajų masažas - tai paspaudimų delnu, alkūne, keliais ir visu kūnu sistema. Tai viena iš rytietiškų gydymo sistemų, kurios pagrindas - gyvybinės energijos cirkuliacija kūne. Toks masažas padeda atsikratyti įtampos, subalansuoti emocinę būklę. Šis masažas visiškai patenkina kūno judesio ir tempimo poreikį, padeda įveikti stresą, be to, suteikia visapusišką atsipalaidavimą.

Atliekant masažą dažnai taikoma ir aromaterapija. Vienas seansas trunka nuo vienos iki trijų valandų. Atsipalaidavimui pakanka vienos procedūros.

Pačiame Tailande šis masažas labai populiarus - masažuojama salonuose, paplūdimyje, net gatvėje. Populiarus viso kūno, nugaros, kojų masažas. Pabuvoję šioje šalyje pasakoja, kad valanda stipraus tajų masažo prilygsta sportui su asmeniniu treneriu, nes tajai visą kūną taip išlanksto ir išmasažuoja, kad po to žmonės jaučiasi ne tik iš peties pasportavę, bet ir daug žvalesni bei energingesni. Tailande kiekvienas gali išmokti šio masažo, lyginamo su pasyviąja joga, paslapčių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder