Atostogos paplūdimyje: Kaip atsikratyti celiulito

Atostogos paplūdimyje: Kaip atsikratyti celiulito

Mini sijonėlių sezonas įsibėgėjo, artėja atostogos. O celiulitas taip pat vyks su jumis? Jeigu taip, reikia spręsti, ką su juo daryti.

Taip, jūs nuo žiemos pabaigos žadėjote sau: užsirašysiu į sporto klubą ir iki vasaros sezono spėsiu figūrai grąžinti tobulas linijas. O paskui kaip visada: pašėlęs darbo ritmas, namų reikalai - ir štai jau liepa, iki atostogų - pora savaičių! Laimė, yra būdų celiulitą palikti namuose ir paplūdimyje pasirodyti be jo. Net per trumpą laiką.

Nepaneigiami faktai:

- celiulitas gali išsivystyti ir lieknoms, ir net liesoms moterims;

- jis būdingas ir toms, kurios aktyviai sportuoja, nors, be abejonės, sportas didina kitų kovos su celiulitu būdų efektyvumą;

- celiulitą galima įveikti, bet būdai ir laikas - individualūs.

1 būdas: paklausyti medikų

Gydytojų nuomonė kategoriška; celiulitas nėra nieko baisaus, jis atsiranda veikiant moteriškiems hormonams, taigi, yra normalus reiškinys. Logiška, bet neguodžia. Optimistiškesnė dietologų teorija; daugelis jų sutaria, kad celiulitas atsiranda dėl skysčių pertekliaus audiniuose. Jeigu tuo tikite, patarimas paprastas: mažiau sūraus maisto ir jokių skysčių prieš naktį. Kaip poveikio iš išorės priemonės tiks drenuojantys kremai ir įvyniojimai.

2 būdas: pasitikėti liaudiškai vaistais

Internete gausu patarimų, kaip atsikratyti celiulito, naudojantis liaudies receptais. Jeigu esate pasirengusios 1-2 val. per dieną skirti natūraliems įvyniojimams, šveitikliams ir masažui - tai jūsų būdas. Pavyzdžiui, labai populiarūs šveitikliai ir įvyniojimai su malta kava, kartais pridedant eterinių aliejų.

3 būdas: pasikliauti farmacija

Neįtikėtina, bet jau yra vaistų nuo celiulito. Tiksliau, tai ne vaistai, o maisto papildai. Žinomiausias ir populiariausias jų ingredientas - žaliosios arbatos ekstraktas, bet, aišku, jis ne vienintelis.

4 būdas: masažas ir kosmetologiniai aparatai

Grožio salonų lankytojos tvirtina, kad joks kremas neprilygsta probleminių zonų masažui rankomis ir poveikiui įvairiais prietaisais, ypač kai procedūras atlieka profesionalai. Garsiausi kovos su celiulitu būdai salonuose - klasikinis anticeliulitinis masažas, LPG masažas ir kavitacija. Tačiau yra daugybė šių metodų atmainų ir nuolatos pasirodo naujų.

5 būdas: pasitikėti kosmetinėmis priemonėmis

Drausmingiems žmonėms, pasirengusiems dukart per dieną patiems masažuotis, naudojant šveičiamuosius ir paprastus kremus ir serumus - tai idealus būdas. Naujovių atsiranda kiekvieną pavasarį.

6 būdas: maskuotis

Celiulitas, kaip jau minėjome, ne visada būna antsvorio ir netaisyklino gyvenimo būdo palydovas. Nuo jo kenčia net "Victoria's Secret" "angelai". Jų patarimas: svarbiais atvejais pabandykite užmaskuoti odos nelygumus savaiminio įdegio kremais ir kūno aliejais su auksinėmis dalelytėmis.

7 būdas: susitaikyti

Vienas iš kovos būdų - jos atsisakyti. Jeigu jums atrodo, kad neverta prasidėti - mintis apie laukiančius masažus, kremus, maisto apribojimus jums yra atkari - galima elgtis, kaip daugelis žvaigždžių: palikti viską, kaip yra.

Parengta pagal "Respublikos" priedą "Laisvalaikis"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder