"Vyrų niekada nebus per daug"

"Vyrų niekada nebus per daug"

"Mes pajuokaudavome, kad trys vaikai šeimoje tikrai augs, o dėl ketvirto derėsimės", - sakė laimingi klaipėdiečiai Aistė ir Marius Žalnieraičiai, auginantys dviejų metų sūnelį Mažvydą, o praėjusių metų gruodžio 27 dieną susilaukę trynukų.

Du indentiškus broliukus - Domantą ir Tautvydą ir pirmąjį šį pasaulį išvydusį Žygimantą - praėjus mėnesiui, tėvai jau skiria, o iš pradžių reikėjo ant rankovių raištelius rišti.

"Tryliktą nėštumo savaitę gydytojai pasakė, kad gims dvynukai, bet pakartojus tyrimą, jau sakė, kad - trys. Nei mano, nei vyro giminėje nebuvo tokių netikėtumų. Aš patyriau šoką ir bent poros savaičių man reikėjo atsigauti. O vyras iš karto labai apsidžiaugė", - sakė sveikų kaip obuoliukų ir kol kas ramių kaip angeliukų vaikelių mamytė.

Likimo buvo lemta, kad alytiškė Aistė ir vidmantiškis Marius susipažino Ukmergėje, o apsigyveno Klaipėdoje, kur turi jaukų, erdvų butą. Tik balkone ankštoka, nes ten stovi vežimėliai. Pirmagimis jau buvo nuo jo beatprantantis, bet, pamatęs važinėjant brolius, žinoma, norės ir pats tą malonumą patirti.

Tėveliai šypsojosi, kad nuo Mažvydo meilės tenka saugoti kūdikius, mat kai mama pasakė, jog laikas juos maitinti, vyresnėlis atnešė kiaušinienės...

"Rutinos per ilgas motinystės atostogas aš nebijau, kaip tik vaikai suteikia gyvenimui įvairovės, o man - jaunatviškumo, linksmumo. Na, o kai pradės bėgioti, manau, prisitaikysiu prie situacijos, kad ir kokia ji būtų", - sakė Aistė.

Ji vis prisimena savo krikšto tėvo pasakymą, jog vyrų niekada nebus per daug.

Sutuoktinius Žalnieraičius vakar pasveikinęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas įteikė dovanų, palinkėjo sveikatos, su džiaugsmu priimti gyvenimo iššūkį. Ir pažadėjo aplankyti šeimą be didesnių progų.

 

PILNATVĖ. "Vaikai nėra toks didelis vargas, kaip manoma, jeigu labai jų lauki, esi iš anksto pasiruošęs, ir myli jiems dar negimus", - sakė sutuoktiniai Aistė ir Marius Žalnieraičiai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder