"Vilties bėgimo" finalas žada būti įspūdingas

"Vilties bėgimo" finalas žada būti įspūdingas

Trečiadienį "Vilties bėgimo" organizacinis komitetas vėl rinkosi į posėdį aptarti klaipėdiečių, ir ne tik, pačių įvairiausių iniciatyvų dėtis prie "Vilties bėgimo" jau beveik jubiliejinės, penktosios, akcijos.

Kelios paskutiniųjų inciatyvų - Klaipėdos irklavimo centro pasiūlymas akademinių baidarių plaukimas Danės upe, prie pernai nuo Palangos tilto startavusiųjų dviratininkų šiemet norėtų jungtis ir nidiškiai. "Štai čia atpažįstu pajūrio gyventojus. Tokie iniciatyvų proveržiai mus labai džiugina",- neslėpė emocijų "Vilties bėgimo" idėjų generatorius brolis pranciškonas Benediktas.

Lygiai taip pat džiaugiamasi ir dėl kitų - motociklininkų, baidarininkų, fotografų bei menininkų iniciatyvų. Tačiau visa tai reikia sudėlioti, išgeneruoti iki galo: kada, kur įsiliejama į "Vilties bėgimą". Ir kad tai iš tiesų būtų prasminga.

Jau galima įsigyti kvietimus į tradiciniu tapusį labdaros koncertą "Prikelti Gyvenimui", kuris vyks gegužės 13 d., 15 val., Klaipėdos Koncertų salėje. Jame koncertuos Neda Malūnavičiūtė (vokalas, fleita), Artūras Chalikovas (gitara, klavišiniai), Arvydas Jofė (mušamieji), Klaipėdos kamerinis orkestras (meno vadovas Mindaugas Bačkus). Paaukotos lėšos bus perduotos Šv. Pranciškaus onkologijos centro statybai Klaipėdoje. Kvietimus koncertui rasite: Klaipėdos koncertų salės kasoje, bilietai.lt tinklalapyje ir jų kasose Klaipėdoje, I.Simonaitytės bibliotekoje.

Balandžio 28 d., 11 val. taip pat I. Simonaitytės bibliotekoje kviečiami rinktis savanoriai (gali ateiti ir tie, kurie dar nėra užsiregistravę).

Gegužės 2 d., 11 val., I. Simonaitytės bibliotekoje kviečiama į spaudos konferenciją.

Gegužės 19 d., 15 val. akcijos "Menas paramai" fotografijų aukcionas "Pramogų banke" Turgaus g. Čia bus galima aukoti už jaunųjų menininkų fotografijas. Toks aukcionas paremti dvasinės paramos centro statybą vyks jau antrąjį kartą.

Organizacinio komiteto posėdyje buvo aptariami ir finalinio koncerto Vasaros estradoje dalyviai bei organizaciniai momentai. Šiemet džiazo muzikos koncertas, skirtingai nuo kitų metų, turėtų prasidėti iškart, kai tik pirmasis bėgikas kirs finišo liniją.

Dar kartą buvo aptariamos savanorių budėjimo ir paskirties funkcijos, dviratininkų suvažiavimo galimybės ir kt.

Iki "Vilties bėgimo" gegužės 20 d. liko nepilnas mėnuo. Trečiadienio vidurdienį internetiniame puslapyje Vilties bėgimas 2012 buvo užsiregistravę 128 bėgikai (tarp jų ir "Vakarų ekspreso", "Respublikos" žurnalistai) ir kelios dešimtys pageidaujančių savanoriauti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder