Viešojoje erdvėje jautrus „Mamų unijos“  kūrybinis projektas – „Nepaleiskime“

Viešojoje erdvėje jautrus „Mamų unijos“ kūrybinis projektas – „Nepaleiskime“

(1)

Šią savaitę viešojoje erdvėje – socialiniuose tinkluose ir viešosios reklamos vietose – pasirodys  jautrus kūrybinis projektas „NEPALEISKIME“. Taip paramos vėžiu sergantiems vaikams fondas „Mamų unija“ savo drąsia vizualine raiška sieks atkreipti dėmesį į kovos su onkologinėmis ligomis sunkumą, vaiko trapumą bei kiekvieno iš mūsų paramos svarbą sergantiems vaikams.

Paramos kampanijai buvo pasirinkta baliono metafora, kuri simbolizuoja gležną vaiko gyvybę. Ji, tarsi, balionas, kurį paleidus, susigrąžinti nebeįmanoma.

Kampanijos idėją sukūrė ir įgyvendina kūrybinė reklamos agentūra „Spark Agency“. Jos vadovas Tomas Ruginis sako, kad ši kampanija įsimins ilgam, dėl drauge su fondu patirtų emocijų, kurias fondas norėjo perteikti visuomenei.

„Sergantys vaikai ir su sunkumais susiduriančios šeimos yra labai rimta ir jautri tema. Žavimės „Mamų unijos“ darbu, aistra ir atsakingu požiūriu, todėl sprendimas prisidėti neužtruko. Didžiuojamės sukūrę prasmingą projektą ir taip prisidėję prie bendro rezultato. Dirbome ne tik mes, tačiau pakvietėme prisidėti ir savo partnerius, kurie neatlygintinai dirbo bei padėjo sukurti kampaniją „Nepaleiskime“. Simboliška, kad visas šis bendradarbiavimas atspindi ir šios kampanijos esmę: tik visi kartu, skirdami paramą, galime padėti išlaikyti vaikus šiame pasaulyje. Dėkojame „Mamų unijai“ už pasitikėjimą ir visiems partneriams, kurie padėjo sukurti šį įsimintiną projektą“ – sakė „Spark Agency“ vadovas Tomas Ruginis.

„Esame labai dėkingi kūrėjams ir visiems, kurie mums padeda skleisti mūsų žinią, jog visi drauge turime padėti vėžio paliestoms šeimoms, kurioms šiandien mūsų visų pagalba – tarsi papildomos rankos, kurios atlieka milžiniškus darbus,“ – sako fondo „Mamų unija“ įkūrėja Eglė Mėlinauskienė ir kviečia visus neabejingus vėžio paliestų vaikų šeimų poreikiams, skirti 1,2 proc. GPM. Tą padaryti galima iki š.m. gegužės pirmos dienos, pateikiant prašymo formą: https://www.mamuunija.lt/projektai/nepaleiskime

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder