Pasaulinę nerūkymo dieną minėjo sportuodami

Pasaulinę nerūkymo dieną minėjo sportuodami

Sportas skatina jaunuolius sveikai gyventi, o jaunatvišką energiją išlieti naudingesnėje veikloje nei tabako ar alkoholio vartojimas.

2014 metų balandžio 24 dieną Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos stadione vyko 5 – 9 klasių sporto renginys, skirtas Pasaulinei nerūkymo dienai minėti. Tai - mylios bėgimas „Būk sveikas“. Renginyje, kuris buvo organizuotas kartu su Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuru, rungėsi 5 - 9 klasių mokiniai. Sporto estafetes parengti padėjo mūsų mokyklos 9 klasės mokiniai, dalyvaujantys miesto „Sveikiausios klasės“ konkurse. Jie į sporto renginį sukvietė mokyklos 5 – 9 klasių mokinių komandas, kartu su kūno kultūros mokytoja I. Žurauskaite parengė užduotis ir taisykles, matavo distancijas, pažymėjo starto ir finišo vietas, vedė renginį, teisėjavo. Taip pat klasės komanda dalyvavo estafečių rungtyse ir laimėjo II vietą.

Varžybų pradžioje mokinius pasveikino Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro specialistės, mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Inga Bagdonienė ir mokyklos šokių kolektyvas „Mes“. Kūno kultūros mokytoja I. Žurauskaitė supažindino mokinius su estafetės taisyklėmis. Estafetėse rungtyniavo 5 - 7 ir 8 - 9 klasių mokiniai. Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro ir Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos I, II, III vietų ir asmeninio rekordo nugalėtojų diplomais.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder