"Nebūk atplyšęs" klausia: kur ketinate tęsti mokslus?

"Nebūk atplyšęs" klausia: kur ketinate tęsti mokslus?

Šį trečiadienį vakare, “Radijogamos” eteryje, vėl siaus jaunimui skirta laida “Nebūk atplyšęs”.

Birželio 27 dieną, aštuntą valandą vakare, kviečiame jungtis prie neatplyšusio jaunimo ir įsijungti „Radijogamos" (99 FM Klaipėda) stotį. Vienintelėje tiesioginėje radijo laidoje Lietuvoje, skirtoje aktyviausiam jaunimui – „Nebūk atplyšęs“, klausytojai ne tik mėgausis puikia muzika, turės galimybę laimėti prizų, bet ir sužinos ką galima nuveikti vasarą.

Laidoje pristatysime perspektyvios uostamiesčio grupės „Varnos“ bei talentingosios atlikėjos Marijos Astromskaitės kūrybą gyvai, atsitiktinius klausytojus sveikinsime gimimo dienos proga ir tiesioginio eterio metu klausime: pasibaigus egzaminų bumui, kur ketinate stoti?

Klausytojai taip pat turės galimybę laimėti gardžios kavos sau ir draugui. Laidos vedėjai Ainis ir Michailas pakvies pasidalinti nuomonėmis apie vasarą vyksiančius grandiozinius muzikos festivalius, o korespondentė Joana papasakos karščiausias Klaipėdos jaunimo organizacijų naujienas.

Jei turi klausimų ar minčių, nedelsk - rašyk jau dabar: Radijo laidos „Nebūk atplyšęs“ profilyje „Facebook‘e“ arba elektroniniu paštu klausk[eta]radiogama.fm

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija "Apskritasis stalas".

Informacinis rėmėjas - dienraštis "Vakarų ekspresas".

Nebūk atplyšęs - prisijunk!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder